MediaArticoleAchizitie BMW seria 730 Second Hand – Leasing Persoana Fizica avans 25% perioada 5 ani

Achizitie BMW seria 730 Second Hand – Leasing Persoana Fizica avans 25% perioada 5 ani

Achizitie BMW seria 730 Second Hand – Leasing Persoana Fizica avans 25% perioada 5 ani

Echipa Leasing.sh va prezinta azi 27.05.2020 un caz mai special de finantare pentru un BMW Seria 730 second hand.

De ce a fost mai special? Pentru ca instiutiile statului, cele care se ocupa cu emiterea de certificate fiscale, ne-au intarziat cu livrarea autoturismului catre client. In acest caz, au un minus din partea noastra.

In textul de mai jos o sa va narez si cazul de finantare in leasing second hand pentru acest BMW Seria 730.

Luna trecuta, da, ati citit bine, ne-a sunat clientul X pentru a achizitiona in sistem de leasing pe persoana fizica, cu venituri din Germania.

Echipa Leasing.sh a ajuns la parcul auto (unul din cele 40 de parcuri) cu care colaboramm si expunem masinile pe site si a facut videocall cu clientul pentru a prezenta BMW-ul 730.

In urma apelului telefonic, clientul a decis ca este ceea ce isi doreste.

Ne-am intors la birou si i-am trimis pe email oferta de leasing auto second hand persoane fizice cu venituri din strainatate cu avans de 25% pe o perioada de 5 ani. Oferta de leasing, in scadentarul trimis nu continea si rata de Casco, aceasta se trimite separat dupa aprobarea dosarului de leasing.

Pana la aprobare, nu trebuie sa platiti nimic, se trimit doar actele de finantare din partea persoanei fizice sau juridice.

In schimb, pentru a se asigura ca BMW-ul 730 nu mai este la vanzare, a achitat clientul X suma de 2.000 de ron in contul dealerului auto, in baza unei facturi proforme eliberata pe numele clientului.

In urmatoarele 48 de ore (atat dureaza cel mai mult) am obtinut si aprobarea finala de leasing. S-au emis proforme de plata de catre Societatea de Leasing Y. Au fost trimise catre clientul nostru pe email, el fiind inca in Germania. Au fost platite de acolo, a doua zi s-au vazut banii in contul firmei de leasing. Au fost emise proforme pentru avans si prima rata de leasing, costuri de analiza dosar si cheltuielile de inmatriculare. Casco a iesit intr-o cotatie buna, dupa inca o zi s-au emis si proformele de Casco si RCA, care de asemenea au fost platite de catre clientul nostru.

De aici a inceput insa asteptarea. Dealerul auto a trimis actele catre institutiile statului, pentru a elibera certificat fiscal necesar Societatii de Leasing pentru inmatriculare, BMW-ul 730 fiind de import, din Germania.

Aici aveti si link-ul cu masina: www.leasing.sh/BMW-730

Intre 7 si 10 zile a durat sa se elibereze acest certificat fiscal, apoi a venit si randul firmei de leasing sa depuna actele de inmatricualare. 2 saptamani au avut si ei de asteptat dar si clientul nostru. Apoi s-au depus actele la Politie pentru numere negre.

Intr-o luna am reusit sa avem si numere negre pe autoturismul second hand BMW 730. Nu a fost mult de asteptat, nu?

Abia azi masina a fost incarcata pe platforma mobila si trimisa catre clientul nostru in Germania, costurile de transport au fost platite tot de clientul X. Speram ca o sa ii placa masina achizitionata si ii multumim pentru rabdare si intelegere. Sambata ajunge masina.

Un caz atipic, cu o masina importata de catre Dealerul Auto din tara, din Germania, adusa in Romania pentru prezentare/vanzare, dar care dupa o luna si doua saptamani ajunge din nou in Germania, dar cu numere negre de Romania si cu proprietar firma de leasing din Romania. Si bineinteles, Utilizator in contractul de leasing, un cetatean roman cu venituri in Germania.

In mod normal de la primul apel telefonic catre noi si pana la livrarea autoturismului sau autoutilitarei second hand in leasing perioada este de 4-5 zile. Am reusit sa facem si livrari in doua zile., dar clientul avea deja toate actele pregatite pentru achizitie in sistem leasing autoturism second hand.

Toate masinile prezente pe site-ul nostru, prezinta istoric complet de service, garantie intre 6 luni si 24 de luni, cu sau fara limita de km. Nu colaboram cu persoane fizice, care au cumparat masina de la o doctorita din Germania, cu care facea piata si vor sa o vanda in Romania. Nu prezentam pe site oferte auto second hand sau autoutilitare second hand de la persoane fizice decat daca au istoric complet de service si masina este inca in garantie de la producator sau este unul dintre clientii nostri care din cauza unor probleme financiare doreste sa cesioneze autoturusmul sau autoutilitara vanduta tot de noi.

In speranta ca nu v-am plictisit cu prea mult text in acest articol, am vrea sa nu uitati: NOI MANCAM LEASING PE PAINE!

Daca doriti sa achizitionati un auto in leasing sau autoutilitara in leasing, noi suntem la un mesaj/telefon distanta si va oferim toate modalitatile de finantare existente in Romania in acest moment. Finantam atat persoane juridice cu 10-15% avans pe 5 ani cat si persoane fizice cu avans de 20-25% pe 5 ani, indiferent de venituri.

Va asteptam!

#leasing_masini #predare_leasing #auto_recuperate #leasing_parcuri_auto #masini_leasing_sh #leasing_sh #auto_leasing #auto_second_hand #finantare_persoane_fizice

Oferte speciale

BMW34206 – BMW 730 la 64.398 EUR BMW 730
64.398 EUR
ID: BMW34206
BMW34064 – BMW 730 la 40.698 EUR BMW 730
40.698 EUR
ID: BMW34064
BMW32368 – BMW 730 la 42.999 EUR BMW 730
42.999 EUR
ID: BMW32368