MediaArticoleCum sa iti cumperi un Audi Q5 second hand daca esti din Timisoara si masina este in Bucuresti?

Cum sa iti cumperi un Audi Q5 second hand daca esti din Timisoara si masina este in Bucuresti?

Cum sa iti cumperi un Audi Q5 second hand daca esti din Timisoara si masina este in Bucuresti?

Salutare voua,

Azi va vom prezenta un articol in care vom descrie procedura de achizitie leasing second hand, pentru o masina care se afla in unul din parcurile noastre din Bucuresti si clienta din orasul Timisioara.

Acum doua saptamani, in jur de orele 22.30 suna telefonul. Zic, sa raspund, sa nu raspund, nu prea este o ora buna la care sa te sune un client interesat de o masina de pe site. Are posibilitatea sa ne lase un mesaj de sub descrierea ofertei auto. Dar, am raspuns si bine am facut.

Clienta noastra dorea neaparat un Audi Q5 second hand, pe care il aveam expus la vanzare. Adica pe acesta: https://www.leasingsh.ro/audi-q5-2017-AUD20526.html

Dar, exista o problema. Clienta noastra, nu era din Bucuresti, era din Timisoara.

Dupa ce i-am dat toate informatiile despre procedura de achizitie in sistem leasing, a ramas ca a doua zi imi trimite actele financiare, pentru aprobarea dosarului pe Societate (PJ).

In doua zile, a avut dosarul aprobat, timp in care i-am trimis mai multe poze si filmulete cu masina selectata.

Dupa alte doua zile, s-a platit avansul, clienta a semnat contractul de leasing la Idea Leasing Timisoara.

Fara sa vizioneze oferta noastra second hand, fara sa o testeze, mergand pe incredere si pe faptul ca masina este inca in garantie de la producator, clienta a venit intr-o zi de vineri la Bucuresti sa semneze procesul verbal de predare – primire.

Tot atunci ne-am si cunoscut fata in fata, le-am predat masina si au plecat inapoi la Timisoara. Seara m-am asigurat ca au ajuns cu bine, ca totul este ok cu masina, ca s-a comportat bine la drum.

Aprobarea dosarului a fost cu 20% avans pe o periaoda de 5 ani. Finantarea s-a facut prin Idea Leasing pe Persoana Juridica.

Acum asteptam si TESTIMONIALUL din partea clientei noastre!

Speram ca o sa fie unul bun.

De la primul telefon, chiar daca era o ora tarzie si pana la livrare, au trecut doar cateva zile.

Chiar daca nu a fost vizionata, inspectata, verificata masina fizic, daca beneficiaza de GARANTIE la cutie si la motor de 12 luni, oferta auto este buna de achizitionat. Pe site-ul nostru avem 41 de parteneri auto cu care colaboram de 10 ani de zile. Pana acum, putem sa le laudam ca nu am avut probleme cu masinile livrate de noi.

Voi v-ati achizitiona o masina second hand chiar daca nu ati avea posibilitatea sa o verificati fizic sau intr-o reprezentanta auto?

In asteptarea raspunsurilor voastre, va uram o saptamana excelenta si cu spor in toate!

#noimancamleasingpepaine www.leasing.sh

Oferte speciale

AUD29022 – Audi A5 la 28.216 EUR Audi A5
28.216 EUR
ID: AUD29022
AUD30222 – Audi A5 la 23.389 EUR Audi A5
23.389 EUR
ID: AUD30222
AUD27178 – Audi A5 la 34.765 EUR Audi A5
34.765 EUR
ID: AUD27178