MediaArticoleDe ce mi-as cumpara o masina in leasing pe Persoana Juridica sau Fizica?

De ce mi-as cumpara o masina in leasing pe Persoana Juridica sau Fizica?

De ce mi-as cumpara o masina in leasing pe Persoana Juridica sau Fizica?

*Cred ca este intrebarea pe care si-o pun toti utilizatorii site-ului nostru.

De ce sa-mi cumpar o masina in leasing si de ce nu cu banii cash? Dar, mai ales, de ce as apela la un Broker Auto Senior (cu o experienta de peste 12 ani) pe partea de finantare precum este www.leasingSH.ro? De ce i-as suna sau de ce as vrea ca ei sa imi explice un contract de leasing financiar sau operational pentru costuri de consultanta 0? 😊

*Acum depinde cum anume doresti sa faci achizitia auto. Pe Persoana Juridica sau Persoana Fizica?

Pai sa le luam pe rand, pentru ca am foarte multe informatii de dat.

Stiu ca majoritatea Societatilor au avut, au sau doresc sa faca un leasing, deci s-au informat sau deja semnat contracte de leasing, cu toate informatiile din contract citite si explicate de catre cei care le-au pus la dispozitie un draft de contract de leasing. Sau poate ca NU.

De ce ar vrea un consilier sa explice tot contractul de leasing sau sa ofere toate informatiile necesare clientului, chiar si pe cele care pot duce la rezilierea, recuperarea bunului sau chiar si executarea clientului pentru ca nu si-a indeplinit obligatille contractuale. Aici intervene partea cea mai interesanta. Ce se intampla in caz de intarzieri mai mari de 90 de zile? V-au spus? V-au informat?

Nu stiu daca ati observat, dar in majoritatea cazurilor de semnare de contracte de leasing, abia cand se ajunge la sediul firmei sunt puse la dispozitie 100-200 de pagini de contract. Cand sa ai timp sa le citesti, sa intrebi, sa intelegi ceea ce semnezi?

Tocmai asta face LeasingSH.ro impreuna cu consilierii de vanzari. Explica, detaliaza, ofera toate informatiile necesare pentru a va asuma acest parteneriat de finantare.
Noi am reusit sa strangem 38 de dealeri auto, din Bucuresti, Pitesti si Timisioara, sub aceiasi umbrela.

Avem pe site numai masini verificate, cu grantia numarului de kilometri si cu grantie de la 6-12 luni la cutia de viteze si motor, pentru autoturismele second hand. Pentru cele noi, intra in vigoare garantia furnizata de catre producatorul auto.
Aceasta garantie este oferita de catre Dealerul auto, cel care vinde masina, nu de catre LeasingSH.ro. Noi doar promovam, consiliem, explicam, detaliem partea de achizitie prin finantare sau cash.

In fiecare zi, o sa expunem un studiu de caz, in ceea ce priveste un dosar de leasing finantat sau respins, cu explicatiile oferite si cu detaliile respective. Nu o sa dam numele Societatilor de leasing, Dealerilor auto sau ale clientilor nu vrem sa acuzam sau sa tinem partea numanui. Aceasta platforma, s-a nascut din dorinta de a face lucrurile sa fie normale in acest domeniu, sa se poata desfasura o tranzactie/achizitie transparenta, fara vicii ascunse, fara clauze contractuale abuzive.

Revin in urmatorul articol si cu un studiu de caz.
O zi de miercuri excelenta sa aveti.

Articol scris de: Adrian Serbanescu – Consultant Senior de leasing.

Oferte speciale

BMW33788 – BMW X5 la 37.500 EUR BMW X5
37.500 EUR
ID: BMW33788
BMW32015 – BMW X5 la 71.376 EUR BMW X5
71.376 EUR
ID: BMW32015
BMW34039 – BMW X5 la 53.538 EUR BMW X5
53.538 EUR
ID: BMW34039