MediaArticoleS-a dovedit stiintific ca iti poti cumpara masina din Romania chiar daca tu esti in alta tara. Cum?

S-a dovedit stiintific ca iti poti cumpara masina din Romania chiar daca tu esti in alta tara. Cum?

S-a dovedit stiintific ca iti poti cumpara masina din Romania chiar daca tu esti in alta tara. Cum?

Echipa Leasingsh va informeaza azi despre cum poti sa iti cumperi o masina din Romania, chiar daca tu esti in alta tara. Cum se poate face asta?

Pai atat de simplu.

Sa zicem ca esti in Italia, ca si clientul nostru de saptamana trecuta, care si-a achizitionat un Hyundai I40 in sistem de leasing second hand, pe Persoana Fizica.

Aceasta este masina dorita de clientul nostru: https://leasing.sh/auto/hyundai-i40/

Saptamana trecuta, ne-a trimis mesaj la orele 21.30 seara de pe site. Ne-a lasat la contact un numar de Italia, ne-am dat seama ca nu este din Romania.

A doua zi l-am contactat sa ne transmita mai multe detalii despre cum doreste sa faca achizitia, virament bancar sau leasing second hand. Ne-a spus ca are un avans de 25% si vrea pe o perioada de 5 ani. I-am trimis pe email o oferta de leasing (puteti sa solicitati oricand o oferta, este gratuita, la fel si consultanta). Dupa ce am „batut palma” pe oferta si i-am explicat cat este avansul, prima luna de leasing, taxele de inmatriculare si analiza dar si rata lunara, i-am comunicat procedura de achizitie.

Simplu nu? Ne-a trimis pe email copie: CI, 3 facturi de utilitati de la adresa din buletinul de Romania, precum si copie contract de munca. Nu este obligatoriu, dar clientul il avea scanat.

A urmat aprobarea, in cateva ore, i-am dat facturile proforme de plata pe email.

Din contul clientului din Italia au plecat banii in contul firmei de leasing din Romania, pentru avans, taxele de analiza si inmatriculare dar si Casco (pe o luna) si un RCA pe un an.

In 20 de minute, ne-a trimis dovada de plata, a doua zi s-au vazut banii.

Cat de simpla poate sa fie aceasta procedura de achizitie?

Echipa Leasing.sh in urma aprobarii dosarului de leasing, a trimis pe email contractul de leasing, pe care clientul l-a scos la imprimanta, semnat si retrimis la noi prin  curierul DHL.

In cateva zile, l-am preluat pe client de la aeroport cu masina noastra (oferim acest serviciu pentru clientii nostri), l-am dus sa ii livram masina, cu care a si plecat inapoi in Italia.

Dupa 2 zile, ne-a dat mesaj ca a ajuns cu bine, ca totul a fost ok.

Clar putem sa dovedim ca putem sa vindem masini din Romania, chiar si pentru clientii din afara tarii. Totul pleaca de la increderea pe care clientii nostri o au in noi.

Apeleaza cu incredere Echipa noastra, suntem profesionisti, stim cum sa finantam orice masina second hand sau noua.

Bineinteles ca pana sa faceti orice plata, asigurati-va ca firma unde trebuie sa trimiteti banii in cont exista, ca este de incredere, ca este de mult in domeniul respectiv.

Va asteptam sa va finantam si sa va livram masinile indiferent din ce tara sunteti!

Oferte speciale