MediaArticoleVW Golf 7 - Leasing auto pe Societate cu avans de 30% perioada 5 ani

VW Golf 7 - Leasing auto pe Societate cu avans de 30% perioada 5 ani

VW Golf 7 - Leasing auto pe Societate cu avans de 30% perioada 5 ani

Saptamana trecuta clientul X, ne-a lasat un mesaj prin formularul de contact de pe site, la orele 21.00, pentru un autoturism VW GOLF 7, din 2017, avand doar 45.986 de km in bord, fiind vandut de catre un partener de-al nostru la pretul de 10.882 Euro + TVA pentru achizitie in sistem de leasing auto pe Societatea cu avans de 30% pe o perioada de 5 ani.
Uite si ce zic clientii nostri despre cat de multumiti au fost dupa ce au achizitionat masini second hand de la noi de pe platforma:

Echipa LeasingSH.ro a contactat dimineata clientul X telefonic si i-au transmis prin email ofertele de leasing auto cu avans de 30% pe 5 ani, dar si pe 3 si 4 ani.
Clientul X, a primit consultanta completa despre un contract de leasing, despre dobanda variabila, despre achizitionarea unui autoturism in sistem de leasing auto, despre starea tehnica si estetica a autoturismului VW GOLF 7 si am stabilit impreuna o ora de vizionare in aceiasi zi.
La orele 16.00 cand ne-am vazut cu clientul, stia si avea deja toate informatiile necesare pentru a merge mai departe cu achizitia in leasing auto.
La ora vizionarii, am batut palma pe oferta de leasing auto si pe achizitie si a hotarat clientul nostru impreuna cu sotia sa ne transmita actele necesare pentru aprobarea dosarului de leasing auto.
In cateva zile dosarul a fost finalizat, contractul semnat, avansul platit catre Idea Leasing si livrarea facuta.

In randurile de mai jos va vom face un rezumat despre cat de usor este ca impreuna cu echipa LeasingSh.ro sa obtineti o finantare auto in conditii avantajoase si sa primiti consultanta gratuita si profesionala!

Pasul 1. - Trebuie sa accesati site-ul nostru LeasingSh.ro la categoria Oferte Auto sau daca doriti o autoutilitara in leasing la categoria Oferte Autoutilitare si sa va alegeti oferta dorita pentru care doriti sa obtineti informatii despre achizitia acesteia in sistem de leasing auto.
Pasul 2. - Prin formularul de contact care se regaseste sub pretul ofertei afisate sau telefonic ne puteti contacta la orice ora, pentru a solicita informatii de finantare in sistem de leasing auto sau achizitie prin transfer bancar (cash).
Pasul 3. - Pentru ca am primit mesajul Dvs. va contactam si va trimitem pe email-ul transmis prin formularul de contact oferta de leasing auto, cu avansul solicitat. In majoritatea cazurilor de aprobare ale dosarelor de leasing, se percepe un avans intre 10-15% si 50% in functie de bonitatea firmei care doreste o finantare in sistem de leasing auto.
Pasul 4. - Stabilirea vizionarii ofertei solocitate si drive test. Prezentarea istoricului si a garantiei, a fost facuta deja pe email.
Pasul 5. - Batem palma pe oferta vizionata si pe varianta de finantare.
Pasul 6. - Aprobarea dosarului de leasing auto.
Pasul 7. - Semnarea contractului de leasing on-line sau la sediul Societatii de leasing unde s-a aprobat finantarea.
Pasul 8. - Emiterea facturii proforme de avans si trimiterea dovezii de plata.
Pasul 9. - Semnarea procesului verbal de predare primire si livrare impreuna cu pozele pentru asigurarea Casco.
Pasul 10. - In cazul in care Echipa Leasingsh.ro si-a facut treaba bine, primeste si o recenzie pe Google.

In doar 10 pasi si cateva zile de cooperare, va puteti obtine o finantare avantajoasa pentru autoturismul sau autoutilitara de care aveti nevoie sau pe care o doriti de atata timp.
Va asteptam si va multumim!

Oferte speciale

VOL33287 – Volkswagen Golf la 15.190 EUR Volkswagen Golf
15.190 EUR
ID: VOL33287
VOL33804 – Volkswagen Golf la 13.189 EUR Volkswagen Golf
13.189 EUR
ID: VOL33804
VOL34584 – Volkswagen Golf la 12.600 EUR Volkswagen Golf
12.600 EUR
ID: VOL34584