Avans
Rata lunara cu TVA

Aston Martin V8 Vantage2019 4.0 Benzină 510 cp 44.000 km

Specificatii

Marca
Aston Martin
Model
V8 Vantage
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
44.000 km
Putere motor
510 cp
Cilindree
3.982 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €128.838

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Aston Martin V8 Vantage, anul 2019, este un model emblematic al mărcii britanice, renumit pentru performanțele de top și designul elegant. Această mașină impresionantă vine cu o gamă largă de dotări care asigură confortul și siguranța în timpul călătoriilor.

Dotările generale includ funcții avansate precum ABS pentru o frânare sigură, anvelope de vară care asigură aderență optimă pe orice suprafață, apel automat în caz de urgență ce permite alertarea rapidă a serviciilor de intervenție în situații de criză, asistență la pornirea în rampă care facilitează manevrele de urcare și coborâre, conexiune Bluetooth ce permite conectarea dispozitivelor mobile pentru redarea muzicii sau efectuarea apelurilor în mod hands-free, precum și un ceas de bord digital care furnizează informații importante în timp real.

De asemenea, mașina este echipată cu un computer de bord care oferă informații legate de consumul de combustibil, distanța parcursă și alte date relevante, control vocal pentru accesul facil la funcțiile mașinii, un dispozitiv antidemaraj electric ce întrerupe funcționarea motorului în caz de furt, ESP pentru stabilitate și control avansat al tracțiunii, geamuri electrice ce permit reglarea lor în modul dorit, închidere centralizată pentru siguranța vehiculului, intrare fără cheie ce facilitează accesul în mașină și pornirea acesteia, precum și sistemul de fixare ISOFIX pentru scaunul pasagerului, asigurând siguranța maximă a copiilor.

În plus, mașina este dotată cu jante de aliaj ce îi conferă un aspect elegant și sportiv, lumină ambientală pentru o atmosferă confortabilă și plăcută în interior, manual de service pentru o întreținere corespunzătoare, monitorizare a unghiului mort pentru o vizibilitate sporită în timpul manevrelor de depășire, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope pentru un control optim al acestora, oglinzi laterale electrice pentru reglarea ușoară a acestora, proiectoare de ceață pentru o iluminare eficientă în condiții de vizibilitate redusă.

Confortul pasagerilor este asigurat prin scaune încălzite ce permit reglarea temperaturii în funcție de preferințe, scaune sport ce oferă suport lateral maxim în timpul condusului sportiv, senzor de lumini ce activează automat farurile în condiții de lumină scăzută, senzor de ploaie ce activează automat ștergătoarele de parbriz în caz de precipitații, servodirecție ce facilitează manevrabilitatea mașinii, set pentru mâini libere ce asigură conectivitatea cu telefonul mobil, sistem de alarmă ce protejează mașina împotriva efracției și sistem de control al tracțiunii care optimizează aderența mașinii în diferite condiții de drum.

Pe lângă aceste dotări, mașina este echipată cu un sistem de pornire/oprire automată ce optimizează consumul de combustibil, un sistem de navigație ce asigură ghidarea precisă către destinație, un sistem de streaming muzical integrat care permite redarea muzicii preferate din diverse surse, precum și un port USB pentru conectarea dispozitivelor externe.

Pentru pasagerii care apreciază confortul sporit în timpul călătoriilor lungi, mașina dispune de un suport pentru cot, un suport lombar ce asigură susținerea optimă a spatelui și o suspensie sport ce conferă stabilitate și manevrabilitate excelentă.

În materie de siguranță, mașina este dotată cu oglinzi retrovizoare cu întunecare automată ce reduc reflexiile și asigură claritatea vederii în timpul condusului, precum și sisteme avansate de asistență la parcare ce includ o cameră cu vizionare la 360° și sisteme de direcție automată pentru manevre sigure și precise în spații restrânse.

În ceea ce privește emisiile, mașina se încadrează în clasa de emisii Euro 6, respectând cele mai stricte norme de poluare. Aceasta este o mașină deținută anterior, care îndeplinește standardele de calitate și performanță, fiind un alegere excelentă pentru cei care își doresc un vehicul de încredere.

Dacă vă interesează achiziționarea unei mașini prin intermediul unui leasing auto sau prin finanțare, vă informăm că astfel de opțiuni sunt disponibile pentru acest model. Este necesar un avans de minim 15% din valoarea mașinii, iar perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, în cazul în care mașina este mai veche de 5 ani, puteți obține un finanțare pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, puteți opta pentru o finanțare pe 4 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 8 ani, puteți obține o finanțare pe 3 ani, iar dacă este mai veche de 9 ani, finanțarea se poate realiza pe o perioadă de 2 ani. Pentru o mașină mai veche de 10 ani, se poate obține o finanțare doar pe un an.

În concluzie, Aston Martin V8 Vantage este un model de excepție, cu dotări și performanțe remarcabile, ce poate fi achiziționat în leasing auto sau prin finanțare. Detaliile referitoare la modalitatea de achiziționare, ofertele disponibile și alte informații specifice pot fi obținute prin intermediul dealerilor de încredere sau a companiilor specializate în finanțarea auto.