Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A42017 2.0 Diesel 150 cp 81.582 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A4
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
81.582 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Caroserie
Combi
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €21.750

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă numeroase opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, în funcție de necesitățile dumneavoastră. Indiferent dacă preferați o mașină nouă sau second-hand, avem soluții de finanțare potrivite pentru dumneavoastră.

Dacă sunteți interesat de un Audi A4 din 2017, avem una disponibilă, cu 81.582 km la bordul său. Aceasta este echipată cu un motor diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 150 de cai putere. Transmisia este automată, iar tracțiunea se face pe roțile din față.

Acest Audi A4 oferă confort și siguranță, fiind dotat cu numeroase opțiuni. Interiorul este prevăzut cu material textil de calitate și vine echipat cu un computer de bord și comenzi pe volan. De asemenea, dispune de un sistem de climatizare în două zone, scaune încălzite și un sistem multimedia cu ecran. Padelele de schimbare a vitezelor pe volan facilitează conducerea, iar senzorii de parcare ajută la manevrarea mașinii în siguranță.

Pe partea exterioară, Audi A4 are oglinzi și geamuri electrice, jante din aliaj, faruri Xenon și discuri de frână ventilate. Pentru siguranță, mașina este dotată cu sisteme precum ABS, ESP și airbag-uri.

Pentru a obține această mașină în leasing, este necesar un avans de minim 15%. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, o mașină de maxim 5 ani poate fi finanțată pe 5 ani, iar o mașină de 6 ani pe 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare scade la maxim 3 ani.

Dacă sunteți interesat de această mașină sau de alte oferte de leasing auto, finanțare auto sau masini în leasing, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.