Avans
Rata lunara

Audi A42022 2.0 Diesel 204 cp 32.215 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A4
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
32.215 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.401

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Atunci când vine vorba despre un simbol al eleganței și performanței în domeniul automobilistic, Audi reprezintă un punct de referință. Modelul A4, anul de fabricație 2022, rămâne fidel reputației marcii, oferind o fuziune impresionantă între tehnologie avansată, confort și stil. Pentru cei interesați să experimenteze această capodoperă a ingineriei germane, avem o propunere irezistibilă: oportunitatea de a achiziționa această mașină prin sisteme de finanțare auto flexibile, precum leasing auto sau credit auto, cu un avans de minim 15% și posibilitatea de a extinde perioada de finanțare între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autoturismului.

Acest Audi A4 se prezintă într-o stare impecabilă, fiind un vehicul auto second hand ce nu depășește standardul de 5 ani pentru finanțare. Ca atare, vă puteți bucura de posibilitatea de a-l finanța pe parcursul a încă 5 ani, asigurându-vă că experiența Audi A4 va fi una pe termen lung. Modelul vine echipat cu specificații de top, reflectând luxul și inovația pe care le așteptăm de la o mașină de acest calibru.

La exterior, Audi A4 impresionează cu liniile sale aerodinamice și elegance, jantele de aliaj și plafonul panoramic din sticlă. În interior, scaunele sport îmbrăcate în Alcantara, încălzite pentru confort maxim în zilele reci, împreună cu ceasurile de bord digitale și sistemul de navigație, definesc un habitacul tehnologic avansat și primitiv.

În ceea ce privește siguranța și confortul în timpul călătoriei, acest model A4 oferă un pachet complet de asistență pentru șofer, inclusiv asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident și adaptare lumini cu sistem de iluminare adaptor, care asigură o vizibilitate excelentă pe timp de noapte, fără a orbi ceilalți participanți la trafic. Iar pentru o manevrabilitate crescută în parcare, sistemul de asistență include o cameră cu posibilitatea de direcție automată, alături de senzori atât în față, cât și în spate.

Și pentru cei care sunt pasionați de tehnologia modernă, masina dispune de conectivitate Android Auto și Apple CarPlay pentru integrarea perfectă a smartphone-ului, facilitând streamingul muzical integrat și diverse alte funcții prin intermediul unei interfețe touchscreen prietenoase.

Posibilitatea de a achizitiona acest Audi A4 prin leasing automobile, finanțare auto sau leasing auto, cu o perioadă de creditare extern ajustabilă, adaugă flexibilitate și accesibilitate în ecuația de achiziție a mașinilor in leasing. Este de menționat că, având un statut de auto second hand care respectă standardele Euro6d, veți beneficia nu doar de performanță, ci și de un profil ecologic responsabil.

Pentru amatorii de viteza și dinamism, vehiculul este echipat cu volan cu padele, pentru o schimbare rapidă și precisă a vitezelor, și cu suspensie sport, oferind o experiență de condus dinamică și răspunsuri agere pe trasee sinuoase.

În concluzie, pentru cei interesați de un contract de leasing auto sau de un credit auto pentru mașini in leasing, acest Audi A4 este mai mult decât o simplă alegere; este o declarație de stil, performanță și tehnologie de vârf, disponibilă acum pentru cei ce doresc să beneficieze de experiența premium Audi.