Avans
Rata lunara

Audi A52021 2.0 Benzină 204 cp 42.002 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
42.002 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.021

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Atunci când discutăm despre Audi A5, vorbim despre o combinație perfectă între eleganță, performanță și tehnologie avansată. Modelul A5 de la Audi, fabricat în anul 2021, nu face excepție de la această reputație. Cu o siluetă aerodinamică și un design interior care emană lux, Audi A5 se destacă pe piața auto ca un exemplu remarcabil de inginerie germană. Acum, prin programe de leasing auto și finanțare auto, aveți oportunitatea de a vă bucura de această minunată mașină în condiții avantajoase.

Pentru cei interesați de mașini în leasing sau leasing automobile, Audi A5 este acum disponibil cu un avans minim de 15% și cu posibilități de finanțare flexibile ce variază de la 1 la 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului. Asigurându-vă că mașina nu depășește vechimea de 5 ani, puteți beneficia de un plan de finanțare pe 5 ani. Însă, în cazul în care alegeți un model ceva mai „matur”, condițiile de finanțare se ajustează astfel: autovehicule până la 6 ani pot fi finanțate pe o perioadă de 4 ani, cele de până la 7 ani pot fi finanțate pe 3 ani, cele până la 8 ani pe 2 ani, și în final, auto second hand care au atins vârsta de 9 ani se pot finanța pe un singur an.

Venind echipată cu dotări generale care satisfac chiar și cele mai înalte standarde, această Audi A5 vine cu sisteme de siguranță și confort de ultimă oră. ABS-ul și ESP-ul ofere o manevrabilitate îmbunătățită. Dispozitive precum monitorizarea presiunii anvelopelor, controlul tracțiunii și filtrul de particule asigură că fiecare călătorie este nu doar sigură, ci și eco-friendly. Confortul este sporit de dotările precum geamuri electrice, hayon portbagaj electric, climatizarea automată sau scaunele încălzite, totul controlabil printr-un ecran touchscreen intuitiv.

Pentru amatorii de tehnologie, Audi A5 oferă Android Auto, Apple CarPlay și bluetooth, facilitând astfel conectarea și utilizarea smartphone-ului în vehicul. Sistemul de navigație, apel automat în caz de urgență și avertizarea în caz de accident sunt doar câteva dintre caracteristicile care pun acest vehicul în topul preferințelor pentru cei care caută auto noi în leasing sau autoutilitare second hand. Toate acestea, împreună cu un interior negru din Alcantara și faruri LED, contribuie la crearea unei experiențe de condus de neuitat.

Dotările specifice pentru modelul A5 includ airbag-uri multiple pentru siguranța pasagerilor și asistenți de parcare cu camere, față și spate, pentru o manevrare mai ușoară în spații înguste. Cu un sticker de emisii verde și clasificare Euro6d, Audi A5 prezintă un angajament față de mediu, fiind un vehicul pentru nefumători și asigurând un aer mai curat pe străzi.

Vă invităm să considerați acest exemplar Audi A5 ca o alegere excelentă, fie că doriți să achiziționați un auto printr-un credit auto, credit extern sau dacă sunteți în căutarea unor opțiuni de masini în leasing. Vă garantăm că Audi A5 anul 2021 este o alegere insiprata pentru cei care își doresc calitate, siguranță și o experiență de conducere superioară.