Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A52023 2.0 Benzină 265 cp 26.324 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A5
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
26.324 km
Putere motor
265 cp
Cilindree
1.984 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Sport
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.010

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Cu o tradiție impresionantă în fabricarea automobilelor de înaltă calitate, marca Audi continuă să uimească prin fiecare model lansat, iar Audi A5 nu face excepție de la acest renume. Modelul A5 din anul 2023 îmbină estetica rafinată cu performanțele tehnologice de vârf, fiind o alegere excelentă pentru cunoscătorii auto care pun preț pe confort, siguranță și stil. Această mașină își propune să satisfacă cele mai exigente dorințe, fiind ideală atât pentru deplasările zilnice, cât și pentru drumurile lungi, unde confortul și siguranța sunt prioritare.

Fiind o mașină relativ nouă, Audi A5 se încadrează perfect în condițiile de finanțare avantajoase oferite de planurile de „leasing auto” și „credit auto”. Clienții interesați pot beneficia de opțiunea de a achiziționa aceasta mașină în leasing, cu un avans de minim 15%, și un termen de finanțare flexibil, cuprins între 1 și 5 ani. Această soluție de „finantare auto” este ideală pentru oricine caută o „masini in leasing” sau chiar „autoutilitare second hand” de încredere.

Pătrundeți în universul „leasing automobile”, o lume unde „creditul extern” și „leasingul auto” vă deschid porțile către a deține un vehicul premium fără eforturile achiziției directe. Datorită schemei de „credit auto”, Audi A5 poate fi a dvs. cu condiția ca acesta să fie înscrise în intervalul de vârstă permis pentru finanțare, astfel încât calitatea și fiabilitatea să rămână la cele mai înalte standarde.

Detaliind echipamentele acesteia, găsim o mulțime de dotări generale care o situează în topul preferințelor pentru „auto second hand”. Elementele de bază, cum ar fi ABS, sistemul ESP și multe alte funcții de asistență, sunt completate de luxul și comfortul oferite de scaune încălzite, hayon portbagaj electric sau înserții de ambianță luminoasă care conferă interioarelor Audi A5 o atmosferă cu adevărat specială. Siguranța și confortul sunt întotdeauna în prim plan, oferind sisteme moderne de asistență a şoferului, inclusiv asistență la schimbarea benzii sau asistența pentru faza lungă, toate concepute să protejeze și să asigure o călătorie fără griji.

Pe partea de „dotări specifice”, găsim elemente tehnice avansate precum faruri LED și adaptarea acestora pentru o vizibilitate optimizată. Airbag-urile eficiente și sistemul Isofix asigură că siguranța pasagerilor este întotdeauna o prioritate, iar sistemele de recunoaștere a semnelor rutiere și asistentul de parcare cu cameră 360° transformă orice manevră într-un proces simplu și sigur. De asemenea, plăcerea condusului este îmbunătățită cu ajutorul pilotului automat adaptiv și al climatizării automate pe trei zone, garantând o călătorie confortabilă indiferent de capriciile vremii.

Mai mult decât atât, dacă sunteți în căutarea unei „auto noi in leasing”, Audi A5 reprezintă o opțiune excelentă care corespunde cerințelor pentru un vehicul modern și elegant. Pentru acei clienți care doresc să facă pasul spre proprietate cu un minim efort financiar inițial, „leasingul auto” vine cu soluții de „finantare auto” personalizate, astfel încât să puteți savura plăcerile oferite de acest vehicul de la Audi fără a vă împovăra bugetul.

În concluzie, Audi A5 este o alegere ideală pentru cumpărătorii care apreciază tehnologia avansată, rafinamentul și performanța. Cu posibilitatea de leasing sau credit, puteți avea un companion de nădejde pentru călătoriile dvs., profitând de finanțare flexibilă și avantajoasă. Alegeți să luați drumul în stil, cu Audi A5, un reper în domeniul automobilistic.