Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A62019 2.0 Diesel 204 cp 55.190 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
55.190 km
Putere motor
204 cp
Cilindree
1.968 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €39.561

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A6, modelul anului 2019, excelează prin eleganța distinctă și inovațiile tehnologice, pozitionându-se ca un pilon al rafinamentului și performanței în segmentul auto premium. Acest exemplar, oferit cu orgoliul de a aparține unei game de autovehicule ce se remarcă prin calitate și durabilitate, este indisponibil pentru cei ce caută nu doar un simplu mijloc de transport, ci o experiență de conducere superioară.

Atunci când discutăm despre finanțare auto, Audi A6 este o alegere excelentă pentru cei interesați de un leasing auto sau de un credit auto cu condiții avantajoase. Oferind un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare flexibilă între 1 și 5 ani, selectarea acestui vehicul înseamnă, fără dubiu, o investiție inteligentă în confort și eficiență.

Luând în considerare că mașina este un model al anului 2019, se încadrează perfect în condițiile de finanțare care cer ca auto second hand să nu fie mai vechi de 5 ani pentru a se califica pentru o perioadă de finanțare de până la 5 ani. Astfel, pentru cei interesați să beneficieze de un leasing automobile și care văd în Audi A6 opțiunea potrivită, există oportunitatea de a accesa un credit extern sau intern pentru achiziția unei masini in leasing.

În ceea ce privește dotările, Audi A6 vine echipată cu o multitudine de funcționalități menite să asigure siguranță, confort și o experiență de conducere placută. Sistemele de asistență la conducere includ servo-direcție și asistență la schimbarea benzii, precum și asistență pentru faza lungă și pornirea în rampă, oferind o manevrabilitate și o securitate crescute.

Tehnologiile moderne precum Bluetooth, sistemul de navigație, ceasurile de bord digitale, sistemul sound system de înaltă fidelitate, conexiunea WLAN / WiFi hotspot, și elemente precum Apple CarPlay și Android Auto se adresează cerințelor contemporane de interactivitate și conectivitate.

Pentru cei ce își petrec mult timp călătorind, confortul este asigurat de scaune încălzite și reglabile electric, suportul lombar, încărcarea telefonului wireless, geamuri electrice și un interior luxos îmbrăcat în piele integrală. Performanțele dinamice sunt garantate de sistemul de tracțiune 4x4, pachetul sport cu suspensie sport și cutia de viteze cu volan cu padele, care promit o experiență de conducere sportivă și captivantă.

Siguranța este întotdeauna o prioritate și aici nu se face nicio excepție, vehiculul prezentând funcții ca avertizarea în caz de accident și oboseală, monitorizarea presiunii anvelopelor, airbag-uri frontale, laterale și multe altele. Sistemul de frânare în caz de urgență și filtrul de particule sunt doar câteva dintre sistemele care reflectă angajamentul Audi față de siguranța pasagerilor și responsabilitatea față de mediu.

Pentru cine caută un auto second hand sau autoutilitare second hand cu clasificarea de emisii Euro6c și cu o culoare interioară elegantă în negru, acest Audi A6 este o bijuterie rafinată cu lumini LED frontale și funcții de adaptare a luminilor, completată de un set pentru reparatii anvelope și o trusă de service completă.

În concluzie, cu dotările sale generale și specifice, acest Audi A6 se afirmă ca o alegere înțeleaptă pentru orice client ce ia în considerare finanțarea auto prin leasing automobile, masini in leasing sau chiar un auto noi in leasing, cu toate avantajele asociate achiziției unui vehicul premium de calitate superioară.