Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A62021 2.0 299 cp 15.130 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
15.130 km
Putere motor
299 cp
Cilindree
1.984 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €41.410

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A6, anul 2021, este disponibil pentru finanțare auto. Aceasta este o mașină second-hand în stare foarte bună și poate fi finanțată pe o perioadă maximă de 5 ani, cu un avans minim de 15%. Acest model beneficiază de o serie de dotări generale și specifice care îmbunătățesc experiența de conducere.

Dotările generale includ ABS, Android Auto, apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, asistență schimbare bandă, Bluetooth, CD player, ceasuri de bord digitale, computer de bord, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, filtru de particule, frânare în caz de urgență, garanție, head-up display, închidere centralizată, Isofix, jante de aliaj, caroserie metalică, monitorizare presiune anvelope, oglinzi retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, pachet sport, recunoaștere semne rutiere, scaune încălzite, scaune încălzite în spate, scaune sport, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, sound system, streaming muzical integrat, suport cot, suport lombar, suspensie sport, touchscreen, tracțiune integrală 4x4, port USB, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele, volan încălzit, volan multifuncțional, WLAN/WiFi hotspot.

Dotările specifice includ airbag-uri frontale, laterale și altele, asistent de parcare cu cameră și senzori față și spate, clasificare de emisii Euro6d-TEMP, condiție de vehicul second-hand, material interior Alcantara, lumini LED față, 4 zone de climatizare automată, sticker de emisii 4 (verde), versiune specifică pentru Germania.

Această mașină Audi A6 poate fi finanțată prin leasing auto sau credit auto. Prin leasing auto, puteți beneficia de avantaje precum ratele mai mici și posibilitatea de a înlocui mașina cu una nouă la finalul contractului. De asemenea, puteți opta și pentru un credit extern pentru a achiziționa această mașină în leasing. Indiferent de opțiunea aleasă, vă sfătuim să solicitați o simulare pentru a afla costurile și termenii exacti ai finanțării.

Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină în leasing, vă rugăm să aveți în vedere că mașina trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani. În cazul în care mașina are mai mult de 6 ani, o putem finanța pe 4 ani, dacă are mai mult de 7 ani o putem finanța pe maxim 3 ani, și dacă are mai mult de 8 ani o putem finanța pe doar 2 ani. Dacă mașina are mai mult de 9 ani, putem finanța doar pentru un an.

Pentru mai multe informații despre finanțarea acestei mașini Audi A6, vă rugăm să ne contactați.