Avans
Rata lunara

Audi A62022 2.0 367 cp 13.586 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
13.586 km
Putere motor
367 cp
Cilindree
1.984 cmc
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €59.521

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând adâncimile ingineriei germane, Audi A6 se impune ca un standard al rafinamentului, performanței și tehnologiei în universul autovehiculelor. Modelul A6 din anul 2022 izbutește să îmbine inovația contemporană cu luxul tradițional, aducând împreună o simbioză perfectă pentru iubitorii de mașini care doresc mai mult de la experiența lor de condus.

Acest exemplar Audi A6 este prezentat într-o stare impecabilă, inovație de auto second hand, ce permite o opțiune de finanțare auto flexibilă și convenabilă pentru potențialii săi proprietari. Vehiculul, cu menținerea proaspătă și stilată, oferă o serie incredibil de bogată de dotări generale, asigurând că fiecare călătorie e un amestec între siguranță, confort și plăcerea pură a condusului.

Echipat impresionant, cu ABS, Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitate ușoară, sistemul de apelare automată în caz de urgență și avertizările de accident sau oboseală vă vor crește încrederea atunci când sunteti la volan. Tehnologiile avansate, precum asistența la fază lungă, asistența la schimbarea benzii și funcția de monitorizare a unghiului mort, îmbunătățesc securitatea activă, în timp ce confortul este asigurat prin opțiuni precum scaunele sport încălzite, climatizarea automată și încărcarea wireless a telefonului.

În paralel cu opțiunea de leasing auto, care necesită un avans minim de 15% și poate fi structurată pe o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani, această mașină vine cu promisiunea Audi de durabilitate și eficiență. Este important de menționat că, în virtutea modelului său recent, acest Audi A6 se califică pentru maximul de finanțare auto de 5 ani, garantând că investiția dvs. în această mașină second hand va rămâne valoroasă pe termen lung.

Trecând la dotările specifice, acest Audi A6 dispune de sisteme ingenioase, cum ar fi Adaptive Cornering Lights sau Adaptive Cruise Control pentru o manevrabilitate și o călătorie lină. Confortul termic e asigurat printr-o climatizare automatică de 4 zone, iar spațiul de interior, la fel de negru pe cât de elegant este, se îmbină armonios cu materialele de înaltă calitate, cum ar fi pielea parțială.

O bijuterie tehnologică și un standard de eficiență, acest Audi A6 se adresează atât entuziaștilor mașinilor în leasing, cât și celor care caută soluții de credit auto sau credit extern. Cu opțiunile sale versatile de finanțare, acest exemplu desăvârșit de autoutilitară second hand oferă comoditatea unei achiziții noi, dar cu avantajele unei valori excelente în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Pentru iubitorii de mașini în leasing și pentru aceia care sunt în căutarea de autoutilitare second hand sau auto noi în leasing, Audi A6 din 2022 este o selecție care redefinește așteptările. Iar pentru cei interesați de credit auto sau credit extern, vehiculul prezintă un parcurs financiar accesibil și adaptabil la necesități.

Concluzionând, acest Audi A6 reprezintă o oportunitate excepțională pe piața mașinilor in leasing sau auto second hand, promițând să îndeplinească și să depășească așteptările chiar și celor mai exigenți cunoscători de automobile.