Avans
Rata lunara cu TVA

Audi A6 Allroad2020 3.0 Diesel 349 cp 81.500 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6 Allroad
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
81.500 km
Putere motor
349 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €52.031

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperiți Audi A6 Allroad, anul 2020, o mașină versatilă și încărcată cu dotări de ultimă generație. Cu un design elegant și performanțe de necontestat, acest model combinație între lux și funcționalitate este alegerea perfectă pentru cei care caută un vehicul premium prin leasing auto sau finanțare auto.

A6 Allroad excelează nu doar prin prezența sa estetică remarcabilă, dar și prin lista impresionantă de dotări generale care îmbunătățesc considerabil experiența condusului și siguranța pasagerilor. Sistemele ABS și ESP asigură stabilitate și control maxim pe drum, în timp ce funcționalitatea Android Auto și Apple CarPlay integrează confortabil tehnologiile smartphone-ului în sistemele mașinii. Cu recunoaștere semne rutiere și asistență pentru schimbarea benzii, vă puteți concentra pe plăcerea de a conduce, în timp ce tehnologiile precum apelarea automată în caz de urgență și avertizarea în caz de accident oferă un plus de siguranță. Importanța confortului nu este ignorată, iar astfel, scaunele încălzite, suportul lombar și suspensia pneumatică transformă fiecare călătorie într-un moment de relaxare.

În ceea ce privește dotările specifice, modelul A6 Allroad se distinge prin airbag-uri multiple, sistem de iluminare adaptor pentru o vizibilitate excelentă, asistență pentru parcare care îmbină mai multe tehnologii, inclusiv camere de vizualizare și sisteme de direcție automată, un interior luxos cu detalii parțial din piele și multe altele. Sistemul de climatizare în patru zone asigură confortul tuturor pasagerilor, indiferent de condițiile exterioare.

Pentru cei interesați de masini in leasing, Audi A6 Allroad 2020 reprezintă o soluție optimă. Disponibilă cu un avans de minim 15% și o perioadă flexibilă de finanțare care variază între 1 și 5 ani, mașina poate fi achiziționată prin credit auto sau credit extern, cu condiția să nu fie mai veche de 5 ani pentru a putea beneficia de finanțarea pe durata maximă de 5 ani. Datorită regulilor de finanțare, o mașină care depășește vârsta de 6 ani poate fi finanțată doar pentru 4 ani, iar cu fiecare an în plus, durata de finanțare scade în concordanță, oferind flexibilitate pentru alegerea celei mai bune opțiuni financiare pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui auto second hand sau a autoutilitarelor second hand, este important de știut că leasing automobile prin noi vă oferă acces la o gamă diversificată de vehicule premium, toate inspectate și gata să ofere aceeași performanță și fiabilitate ca un model nou.

Doritorii de a achiziționa prin leasing auto un Audi A6 Allroad 2020 beneficiază de avantajele unui vehicul pentru nefumători, cu un cocktail de tehnologii avansate și confort, toate sub semnătura inconfundabilă a marcii Audi. Așadar, dacă vă doriți un auto nou în leasing sau sunteți interesați de posibilitățile pe care finanțarea flexibilă le poate aduce, Audi A6 Allroad este o candidată demnă de luat în considerare.