Avans
Rata lunara

Audi A6 Allroad2020 3.0 Diesel 349 cp 73.950 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A6 Allroad
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
73.950 km
Putere motor
349 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €55.811

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Audi A6 Allroad, un vehicul emblematic pentru cei care caută o combinație între eleganță și versatilitate, stabilește noi standarde prin modelul din anul 2020. Este un automobil care impresionează prin tehnologiile avansate și confortul suprem oferit. Indiferent dacă preferați drumurile asfaltate sau aventurile off-road, A6 Allroad promite o experiență de condus dinamică și rafinată.

Pentru cei interesați de achiziționarea unui auto second hand de calitate premium, acest Audi A6 Allroad reprezintă o oportunitate excelentă. În contextul economic actual, mulți aleg soluții de finanțare auto flexibile, iar leasing auto sau credit auto devin variante tot mai atractive. Această mașină poate fi achiziționată printr-un avans de minim 15%, cu opțiuni de finantare care variază între 1 și 5 ani, adaptate perfect nevoilor personale sau profesionale. Echipată cu funcții de top, vehiculul oferă o experiență premium pentru orice șofer sau pasager.

Printre dotările generale, acest Audi A6 Allroad dispune de sisteme de siguranță și confort la cele mai înalte standarde, de la ABS și ESP, până la Apple CarPlay și Android Auto pentru o integrare smartphone eficientă. Disponibilitatea anvelopelor de vară și sistemul de apelare automată în cazul urgențelor marchează angajamentul mărcii pentru siguranța pasagerilor. De asemenea, asistența la faza lungă, asistența la schimbarea benzii și avertizarea în caz de accident sunt funcționalități care fac acest autovehicul să iasă în evidență.

Interiorul digitalizat, cu ceasuri de bord digitale și computer de bord, adaugă un plus de modernitate și eficiență. Confortul este sporit de scaunele încălzite, cu reglare electrică, hayon portbagaj electric și suspensie pneumatică pentru o călătorie liniștită. Datorită monitorului unghi mort și camerei night vision, întunericul și unghiurile moarte nu mai reprezintă o problemă.

În plus, funcția de încărcare telefon wireless, plafonul panoramic din sticlă, pe lângă suspensia pneumatică și touchscreen-ul intuitiv, însoțesc șoferul și pasagerii într-o călătorie tehnologică avansată. Cu asemenea dotări auto rafinate, fiecare drum se transformă într-o experiență memorabilă. Sigur, pentru afaceri sau pentru plăcerea de a conduce, un Audi A6 Allroad second hand este o adecvare ideală pentru cei care caută autoutilitare second hand robuste și elegante, care să fie și economic avantajoase prin opțiunile de finantare auto și leasing automobile.

Pentru a adăuga valoare specifică, acest model are adaptarea luminilor cu un sistem de iluminare adaptor, oferind o vizibilitate optimă. Airbag-uri multiple asigură că siguranța este de neegalat, iar asistentul de parcare vă ajută să manevrați cu ușurință spații înguste.

Privind soluțiile de finanțare, cumpărarea acestui Audi A6 Allroad se poate realiza printr-un leasing auto sau credit extern, ajutându-vă să evitați costurile inițiale semnificative și să beneficiați de o mașină de calitate în termeni avantajoși. Vehiculul se încadrează în condițiile pentru finanțare pe o perioadă de până la 5 ani, menținând valoarea și performanța Audi. Luând în considerare că nu depășește pragul de 5 ani, este eligibil pentru o finanțare auto pe întreaga durată permisă.

Pentru cei care aspiră să îmbine luxul cu funcționalitatea, modelul A6 Allroad în varianta auto second hand reprezintă o alegere impecabilă. Finisajele interioare în tonuri calde de maro, pielea integrală și fețele de iluminat cu tehnologie LED, aduc un plus de sofisticare acestui automobil.

Acest Audi A6 Allroad este o promisiune a calității și a satisfacției depline în materie de autovehicule. Cu posibilitatea de a achiziționa mașini in leasing, inclusiv auto noi in leasing, acest model se adresează celor care doresc o soluție de finanțare auto adaptată stilului de viață modern.