Avans
Rata lunara

Audi A72020 3.0 Benzină 340 cp 33.900 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A7
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
33.900 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €62.713

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperă excelenta ingineriei germane cu Audi A7, modelul anului 2020, o veritabilă capodoperă a designului modern combinată cu performanța high-tech și confortul de neegalat. Audi A7 este o mașină care te face să te simți parte din viitor, datorită dotărilor sale avansate și stilului inconfundabil.

Acest autovehicul, care redefinește standardele clasei executive, poartă cu el promisiunea unei experiențe de condus dinamică, susținută de tehnologia de ultimă generație.

Printre dotările generale ale acestui impresionant auto second hand se numără sistemele de siguranță și assistență pentru conducere, care includ ABS, controlul electronic al stabilității (ESP), și sistemul de frânare în caz de urgență. Confortul este garantat prin funcții precum Android Auto și Apple CarPlay, avertizare în caz de oboseală, ceasuri de bord digitale, control vocal, geamuri electrice, hayon portbagaj electric și scaune cu masaj, încălzite și ventilate, pentru a menționa doar câteva dintre ele.

O mulțime de caracteristici orientate spre tehnologie, cum ar fi sistemul de navigație GPS de ultimă generație, încărcare wireless a telefonului sau hotspot WLAN / WiFi, răspund tuturor nevoilor digitale ale timpului nostru. Senzorii de ploaie și lumină, oglinzile laterale electrice, farurile ce funcționează în condiții de ceață și suportul lombar sunt dotări care aduc un plus de confort și siguranță.

Și nu se oprește aici: punctul forte al acestei mașini este reprezentat de dotările specifice, precum adaptive cornering lights, multiple airbag-uri, recunoaștere semne rutiere și adaptive cruise control, care transformă orice călătorie într-o experiență de neuitat.

Pentru cei care sunt interesați de finanțare auto, Audi A7 an 2020 este disponibil pentru leasing auto, cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare ce se poate întinde de la 1 la 5 ani. Fiind vorba de un auto second hand, condițiile de finanțare ne ajută să asigurăm că vechimea mașinii nu depășește 5 ani pentru a putea beneficia de finanțare pe termenul maxim.

Leasing automobile este o soluție atractivă atât pentru indivizi, cât și pentru companii, oferind flexibilitate și facilități fiscale. Explorând opțiunile de masini in leasing, clienții pot profită de avantajele creditului auto, inclusiv acel credit extern, pentru a se bucura de un vehicul premium fără a suporta efortul financiar imediat.

Indiferent dacă aveți în vedere autoutilitare second hand sau auto noi in leasing, Audi A7 vă stă la dispoziție cu o gamă largă de opțiuni și facilități pentru a satisface orice preferință sau necesitate. Dacă vă doriți să conduciți o mașină cu un prestigiu incontestabil și cu un nivel al dotărilor de top, leasingul auto pentru acest Audi A7 ar putea fi alegerea perfectă.