Avans
Rata lunara

Audi A82019 3.0 Benzină 340 cp 64.500 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
64.500 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €51.765

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi este sinonimă cu inovația, eleganța și performanța în industria auto, iar modelul A8 se află pe podiumul celor mai rafinate și tehnologic avansate autovehicule din gama luxului. Anul 2019 marchează apariția unui exemplar Audi A8 55TFSI Long, care împlinește așteptările celor mai exigente gusturi datorită dotărilor sale generale și specifice, transformând fiecare călătorie într-o experiență unică.

Indiferent că ești un entuziast al mașinilor second hand sau interesat de achiziția unui auto nou în leasing, modelul prezentat are potențialul de a-ți satisface nu doar nevoile practice, ci și cele estetice. Este important de menționat că, printr-un avans de minim 15% și cu o perioadă de finanțare flexibilă, între 1 și 5 ani, ai posibilitatea de a deveni proprietarul unui astfel de automobil impresionant. În plus, dacă vei opta pentru leasing auto sau finantare auto, ai libertatea de a alege planul potrivit pentru bugetul și nevoile tale, dispunând de numeroase opțiuni, inclusiv masini in leasing, leasing automobile sau chiar credit auto oferite prin intermediul unor parteneri de finanțare de renume.

Rafinatul Audi A8 îmbină confortul înalt cu tehnologia de ultimă oră, oferind dotări specifice de invidiat precum assistent de parcare cu cameră 360°, interioare din piele integrală de culoare neagră, lumini față cu faruri LED și un sistem de climatizare automată pe două zone. Pilotul automat adaptiv (Adaptive Cruise Control) este o altă caracteristică remarcabilă, consolidând siguranța și comoditatea în timpul condusului.

Audi A8 55TFSI Long este un adevărat simbol al eleganței și inovației tehnologice. Acest model nu doar că întrece standardele, dar oferă o serie de caracteristici premium, de la sistemul hibrid de propulsie MHEV, volan încălzit și îmbrăcat în piele cu padele de schimbare a vitezelor, până la geamuri cu control climatic și izolare fonică, fără a omite plafonul panoramic din sticlă și scaunele confort cu încălzire atât în partea din față, cât și în cea din spate.

În caz că Audi A8 55TFSI Long nu se află în stocul nostru, beneficiind de finantare auto prin PLUS AUTO TRADE, ești la un pas de a comanda mașina la dorința ta. Sunt disponibile diverse opțiuni de masini in leasing, auto second hand sau de autoutilitare second hand, pentru care poți accesa un credit extern pe termeni avantajoși.

Condițiile de finanțare sunt gândite pentru a se adapta necesităților individuale. Un autovehicul nu trebuie să fie mai vechi de 5 ani pentru a beneficia de o perioadă de finanțare de până la 5 ani, astfel cu fiecare an în plus al mașinii, durata maximă de finanțare scade corespunzător, asigurând că experiența de leasing auto este atât convenabilă cât și practică pentru clienții noștri.

Plus Auto Trade prezintă aceste informații ca pe un exemplu ilustrativ și de informare, fără a se angaja răspunderea pentru o potențială omisiune sau inexactitate. Îmbrățișând un angajament de transparență și fiabilitate, creditul auto sau leasingul auto vine să faciliteze accesul la un vehicul superior, iar modelul Audi A8 55TFSI Long este un testament al acestei filozofii.