Avans
Rata lunara

Audi A82020 3.0 Diesel 286 cp 74.380 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
74.380 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €63.665

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Explorând lumea autovehiculelor de lux, găsim în Audi A8 o emblemă a inovației și confortului german. Modelul 2020 al acestei ambarcațiuni pe patru roți îmbină strălucirea tehnologică cu stilul și performanța, stabilind un nou etalon în domeniul automobilistic. Ca răspuns la cerințele stringente ale pieței de leasing auto, Audi A8 2020 se prezintă nu doar ca o alegere privilegiată pentru cunoscători, dar și ca o ofertă accesibilă prin diverse forme de finanțare auto.

Fiind un vehicul cu o vechime care nu depășește limita de 5 ani, Audi A8 2020 se califică pentru opțiunile de credit auto sau leasing auto, cu perioada de finanțare extensibilă până la 5 ani. Cu condiția unui avans de minim 15%, acest exemplar primește un vot de încredere pentru achiziționarea prin finanțare auto, fie că vorbim despre achiziții persoanale sau autoutilitare second hand pentru flote corporative.

Delectându-ne în lumea tehnologiei automobilelor, Audi A8 este un sanctuar de dotări generale și specifice, gândite pentru a oferi un nivel maxim de siguranță, confort și eficiență. Printre caracteristicile generale ale acestui automobil, enumerăm sistemul antiblocare la frânare (ABS), compatibilitatea cu Android Auto și Apple CarPlay pentru sincronizarea dispozitivelor inteligente, și multiple sisteme de asistență, care înglobează de la pornirea în rampă până la schimbarea bandei de circulație.

Siguranța este consolidată printr-o varietate de sisteme dedicate, ce includ apelul automat în caz de urgență, avertizările în caz de accident sau oboseală, precum și monitorizarea presiunii anvelopelor. Plăcerea condusului este intensificată prin dotări precum hayonul portbagaj electric, încărcarea telefonului wireless sau scaunele încălzite, ventilate și chiar cu funcție de masaj, în timp ce experiența audio este definită de un sistem sound system de înaltă fidelitate.

Audi A8 își propune o experiență nocturnă fără precedent cu ajutorul farurilor laser și a sistemului de night vision, garantând că fiecare călătorie captivă prin siguranța și eleganța cu care nimic nu scapă controlului vizual. Atenția la detalii continuă cu pachetul de iarnă, pentru confort în condiții de temperaturi scăzute, și sistemul de navigație, esențial pentru explorarea fără griji a traseelor necunoscute.

De menționat și printre dotările specifice este adaptarea inteligentă a luminilor (Adaptive cornering lights), airbag-urile multiple pentru protecție amplificată și asistentul pentru parcarea în față, care transformă fiecare manevră într-o sarcină ușoară. Răsfățul continuă cu climatizarea automată pe două zone, pentru a menține un confort termic individualizat, și cu interioarele din piele integrală în nuanțe de bej, care subliniază luxul și rafinamentul german.

Fiind un model destinat pieței germane, Audi A8 2020 este acompaniat de un certificat de emisii Euro6d-TEMP, dovada înaltelor standarde de mediu pe care le îndeplinește. Acesta nu este doar un automobil, ci un partener de nădejde pentru cei care caută auto noi in leasing, și o opțiune excelentă pe segmentul auto second hand - fiecare călătorie devenind o declarație de prezență și stil.

Audi A8 2020 rămâne astfel o expresie a excelenței în lumea leasing automobile și propune o viziune de viitor pentru pasionații de masini in leasing, precum și pentru cei ce caută opțiunea unui credit extern pentru a se apropia de visul automobilistic german.