Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Diesel 286 cp 2.876 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
2.876 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €90.227

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Când vine vorba de eleganță, confort și tehnologie de ultimă oră în lumea auto, Audi A8 se plasează cu ușurință în topul clasamentului. Modelul A8, lansat în anul 2022, reprezintă un etalon de rafinament și performanță, fiind o alegere populară pentru cunoscătorii auto care caută o experiență de condus premium. Cu o inginerie germană impecabilă și un design atemporal, acest autovehicul este un pilon al inovației în segmentul de lux.

Pentru entuziaștii auto interesați de oportunitățile de finanțare auto, Audi A8 este disponibilă pentru leasing auto și credit auto. Cu un avans minim de 15% și opțiuni de finanțare flexibile între 1 și 5 ani, achiziționarea acestui model devine mai accesibilă și mai convenabilă. Este important de menționat că, în cazul unui autovehicul care nu depășește vârsta de 5 ani, poate fi finanțat pe o perioadă de până la 5 ani, asigurând astfel posibilitatea de a beneficia de performanțele de top pentru o perioadă îndelungată.

Detaliile tehnice și dotările generale ale Audi A8 sunt impresionante. Sistemul antiblocare la frânare (ABS) și Programul Electronic de Stabilitate (ESP) asigură control și siguranță maximă. Conectivități inovative precum Android Auto, Apple CarPlay și Bluetooth, însoțite de recunoaștere vocală și ceasuri de bord digitale, oferă o experiență personalizată și confort total în cockpit. Funcționalități adiționale precum asistența la fază lungă, asistența la schimbarea benzii și avertizările în caz de accident sunt doar câteva exemple care evidențiază nivelul angajamentului Audi pentru siguranța pasagerilor.

Interior, confortul este rege, cu dotări precum reglarea electrică a scaunelor, inclusiv a celor din spate, scaune cu masaj, încălzite și ventilate, suportul lombar și head-up display, care îmbunătățesc atât aspectul, cât și funcționalitatea. Tehnologia este la fel de avansată, cu un sistem de navigație inteligent, sistem de monitorizare a presiunii în anvelope și multe alte caracteristici care fac din Audi A8 o veritabilă marvelă a tehnologiei.

În ce privește dotările specifice, această mașină în leasing impresionează prin sistemul de iluminare adaptiv, o paletă diversă de airbag-uri, asistență la parcare automate și camere 360°, caroserie cu clasă de emisii Euro6d și opțiuni de climatizare automată pe patru zone. Toate acestea, împreună cu un interior din piele integrală și un design coloristic interior negru, fac din acest Audi A8 o mașină în leasing, care excede așteptările la capitolul lux și funcționalitate.

Pentru cei care caută mașini in leasing, finanțare auto, auto second hand sau autoutilitare second hand, trebuie să menționăm că există o mare varietate de opțiuni pentru autovehicule de vârf precum acesta, oferind posibilitatea achiziționării unei mașini în leasing sau printr-un credit extern adaptat nevoilor individuale. Cu o durată maximă de finanțare de 5 ani pentru auto noi în leasing și un orizont de timp ajustat conform vechimii vehiculului, aveți libertatea de a alege cel mai potrivit plan finanțar pentru dumneavoastră.

Sumarizând, Audi A8 este un reprezentant de seamă al liniei de autovehicule exclusiviste, care combină performanța tehnologică avansată cu amprenta clasică a luxului german. Cu o varietate de opțiuni de finanțare, cum ar fi leasingul auto sau creditul auto, accesul la acest etalon de performanță și rafinament este mai ușor decât oricând.