Avans
Rata lunara

Audi A82022 3.0 Diesel 286 cp 2.864 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
A8
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
2.864 km
Putere motor
286 cp
Cilindree
2.967 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €83.937

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Introducem cu mândrie Audi A8, model anul 2022, o capodoperă tehnologică care îmbină luxul cu performanța. Acest model este excepțional pentru cei care caută o experiență de condus sublimă și un confort de neegalat.

Audi A8 este echipat la superlativ, răspunzând nevoilor celor mai exigente gusturi. Printre dotările generale se numără elemente esențiale precum ABS și ESP, care asigură siguranța dumneavoastră pe drum, iar integrarea avansată cu Android Auto și Apple CarPlay oferă o conectivitate fluidă cu dispozitivele personale. Este dotat cu anvelope de vară și dispune de un sistem de apelare automată în caz de urgență pentru a garanta siguranța pasagerilor. Confortul este accentuat de ceasurile bordului digitale, reglarea electrică a scaunelor și scaune încălzite, inclusiv pentru cei aflați pe locurile din spate. Nu lipsește nici hayonul portbagaj electric sau sistemul de încărcare telefon wireless, semn că îmbrățișează tehnologia modernă.

Dotările specifice pentru acest model Audi A8 includ adaptări ale luminilor pentru a optimiza vizibilitatea, multiple airbag-uri care asigură protecția pasagerilor și un sistem avansat de asistență pentru parcare, inclusiv cu camere 360° și sisteme de direcție automată. Stilul interior este definit de eleganța culorii negre și de finisajele din piele integrală, create să impresioneze și să confere un sentiment de lux.

Pentru cei interesați de finanțare auto, oferim opțiuni de leasing auto și credite extern, cu condiția ca autovehiculul să nu fie mai vechi de 5 ani. Așadar, acest Audi A8 este eligibil pentru finanțare de până la 5 ani. În contextul achiziției, se necesită un avans de minim 15%, iar perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, ajustabilă în funcție de vârsta autovehiculului.

Pentru cei care caută masini in leasing sau leasing automobile, avem variante flexibile care satisfac cerințele variate. De exemplu, dacă optați pentru o mașină mai veche de 6 ani, puteți beneficia de un credit auto pe maxim 4 ani. Dacă mașina este mai veche de 7 ani, planurile de finanțare auto pot fi extinse la 3 ani, iar în cazul vechimii de 8 ani, la 2 ani. Pentru autovehicule de 9 ani, vă putem oferi un plan de finanțare pe un an.

De la auto second hand la autoutilitare second hand și până la auto noi in leasing, găsirea soluției perfecte de finanțare auto pentru prestigiosul Audi A8 este un proces simplu și accesibil. Indiferent dacă căutați să achiziționați un luxos sedan pentru uz personal sau pentru afacerea dumneavoastră, avem planuri de finanțare auto care vă vor ajuta să vă bucurați de această mașină remarcabilă fără presiunea plăților inițiale ridicate.

Audi A8 redefinește noțiunea de vehicul premium cu dotările sale avansate și posibilitățile vaste de finanțare, asigurând că fiecare călătorie este nu doar o deplasare, ci o experiență memorabilă de fiecare dată când vă luați locul la volan.