Avans
Rata lunara

Audi Q7 45 TDI2022 3.0 Diesel 231 cp 26.129 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
Q7
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
26.129 km
Putere motor
231 cp
Cilindree
2.999 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €74.970

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi și modelul Q7 sunt recunoscute pentru calitatea și performanța lor remarcabile. Vă oferim acum posibilitatea de a achiziționa acest model extraordinar prin intermediul serviciilor noastre de finanțare auto. Indiferent dacă optați pentru leasing auto, leasing extern sau credit auto, suntem pregătiți să vă venim în întâmpinare cu oferte personalizate adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Audi Q7 45 TDI 2022 este echipat cu un motor diesel puternic de 3.0 litri, în măsură să dezvolte 231 de cai putere. Cu un consum de 26.129 de kilometri și un design elegant în nuanța Albastru, acest autoturism reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de experiența de conducere la volanul unui Audi de încredere.

Printre dotările generale ale acestui model se numără tracțiunea integrală 4x4, asistența pentru parcare cu cameră și farurile LED. La interior, veți găsi tapițerie din piele integrală de culoare Bej și un climatizator automat cu 4 zone.

Finanțarea este simplă și flexibilă, având posibilitatea de a alege un avans minim de 15% și perioada de finanțare între 1 și 5 ani. De asemenea, comercializăm și autoturisme second hand și autoutilitare second hand. Asigurăm și finanțare pentru autoturisme noi în leasing.

Vă invităm să vă bucurați de avantajele oferite de această mașină remarcabilă prin intermediul serviciilor noastre de finanțare auto. Contactați-ne acum și descoperiți cum puteți deveni posesorul acestui Audi Q7 45 TDI 2022 într-un mod simplu și accesibil.