Avans
Rata lunara

Audi Q82019 3.0 Hibrid 340 cp 129.416 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
Q8
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
129.416 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.995 cmc
Combustibil
Hibrid
Caroserie
SUV
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €60.989

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca Audi este sinonimă cu inovația tehnologică și rafinamentul în industria auto, iar modelul Q8 din anul 2019 reprezintă vârful de lance al tehnologiei și confortului oferit de producătorul german. Vehiculul a fost proiectat să impresioneze atât prin estetică, cât și prin performanțe, asigurând o experiență de condus premium.

Audi Q8 2019 este un SUV de lux care dispune de un pachet de echipamente și specificații de top. Cu tracțiune integrală Quattro și suspensie pneumatică reglabilă electric, acest vehicul se adaptează cu ușurință la orice teren. Interiorul este înfrumusețat de tapiseria din piele Valcona și încorporat cu tehnologii avansate precum head-up display și sistem multimedia Audi MMI. Conducerea este o plăcere datorită scaunelor sport reglabile electric, cu memorie, încălzire, ventilație și funcție de masaj, precum și a volanului sport multifuncțional reglabil electric.

Siguranța și asistența la condus sunt asigurate prin sisteme avansate ca lane assist, cruise control adaptiv și Audi pre sense, iar confortul este sporit de funcții precum climatronic pe patru zone, hayon electric și o gamă extinsă de sisteme de iluminare LED, atât în interior cât și exterior.

Pentru cei interesați de achiziționarea acestui vehicul prin metode de finanțare auto, există opțiuni atractive de leasing auto și credit auto. Având în vedere anul fabricației, această mașină poate fi obținută prin leasing automobile sau credit extern pe o perioadă maximă de 5 ani, cu condiția ca la momentul finanțării mașina să nu fie mai veche de 5 ani. Avansul minim este de 15%, iar pentru a vă oferi flexibilitate maximă, perioada de finanțare poate fi ajustată între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta autovehiculului, conform politicii noastre de finantare.

În plus, pentru cei care doresc un nivel suplimentar de protecție și liniște, oferim posibilitatea extinderii garanției premium pentru o perioadă de 24 luni cu un rulaj limitat la 50,000 km. Dacă este preferată o garanție standard, clientul poate beneficia de 24 luni sau 30,000 km, în funcție de care dintre acestea este atins primul.

Și pentru a adăuga și mai multă valoare ofertei noastre de autoutilitare second hand și auto noi in leasing, putem oferi la cerere servicii suplimentare precum revizia completă, livrarea autovehiculului în toate colțurile țării, servicii de asigurare și asistență pentru înmatriculare.

În concluzie, această mașină in leasing este pregătită să îndeplinească toate cerințele unui client exigent, oferind o combinație perfectă între performanță, stil și tehnologia de ultimă oră, toate însoțite de avantajoase opțiuni de finanțare auto și un pachet generos de garanție.