Avans
Rata lunara cu TVA

Audi RS62022 4.0 Benzină 600 cp 12.760 km

Specificatii

Marca
Audi
Model
RS6
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
12.760 km
Putere motor
600 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Break
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €128.850

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Descoperă luxul și performanța superioară din finisajele și specificațiile inedite ale Audi RS6, anul 2022, o mașină care redefinește standardele de vârf în segmentul său. Drept un etalon al inovației și al rafinamentului german, RS6 este echipat cu cele mai avansate tehnologii, oferind o experiență de conducere de neegalat. Indiferent dacă este vorba despre călătorii lungi pe autostradă sau escapade dinamice pe serpentine montane, fiecare detaliu al acestui model este conceput pentru a asigura un confort și o siguranță maximă, amplificate de un design sportiv și exclusivist.

În contextul actual de leasing auto și finanțare auto, Audi RS6 devine accesibilă unui public mai larg, punând luxul și performanța la îndemâna pasionaților de mașini în leasing. Oferind posibilități variate de credit auto, finanțarea unei autoutilitare second hand sau a unui auto second hand precum acest model impresionant reprezintă o opțiune avantajoasă pentru cei care doresc să se bucure de calitate și fiabilitate fără compromisuri.

Dotările generale cuprind o gamă impresionantă de caracteristici și facilități: de la elementele de siguranță precum ABS, ESP și sistemul de frânare în caz de urgență, un indicator de avertizare a accidentelor sau a oboselii conducătorului auto și mult-așteptatul computer de bord cu ceasuri digitale, la confortul și comoditatea dat de geamurile electrice, închiderea centralizată sau hayonul portbagaj electric. De asemenea, încărcarea telefonului wireless, suportul lombar și scaunele încălzite sunt doar câteva dintre capabilitățile care vă vor încânta în fiecare călătorie.

Cu sisteme de divertisment moderne precum Android Auto și Apple CarPlay, plus un sound system premium și navigația touchscreen intuitivă, puteți fi siguri că fiecare călătorie va fi o adevărată plăcere. Suportul pentru WLAN / WiFi hotspot ține pasul cu nevoile de conectivitate din ce în ce mai sofisticate ale utilizatorilor.

Dotările specifice ridică și mai mult standardul, punând la dispoziție funcții avansate precum Airbag-uri multiple, asistent de parcare cu cameră 360° și sisteme de direcție automată, faruri LED și un interior luxos cu piele integrală. Sistemul de climatizare automată cu 4 zone va asigura confortul tuturor pasagerilor, indiferent de condițiile exterioare.

Când vine vorba de leasing automobile sau achiziția unei mașini in leasing, oferim condiții de finanțare prietenoase cu un avans minim de 15% și opțiuni de creditare flexibile, de la 1 pană la 5 ani, în funcție de vârsta vehiculului. În cazul specific al acestui Audi RS6, care se află într-o stare excelentă de autoutilitare second hand, puteți beneficia de finanțare pe încă 5 ani, deoarece mașina nu depășește vârsta de 5 ani. Acest lucru garantează și menține posibilitatea de a opta pentru finanțare auto pe termen lung sau pentru soluții flexibile de credit extern.

În concluzie, Audi RS6, un vehicul pentru nefumători, este o alegere perfectă pentru cine caută o combinație de calitate, putere și stil, devenind un aliat de încredere pe drumurile cotidiene sau în călătoriile de aventură, fiind ideal atât pentru auto noi în leasing, cât și pentru cei care se orientează către piața de auto second hand. Alege să dai un nou sens experienței la volan cu această capodoperă de tehnologie și design, disponibilă acum prin finanțare auto sau leasing auto, pentru a răspunde viselor tale de mobilitate cu tot confortul și siguranța pe care ți le poți dori.