Avans
Rata lunara cu TVA

Bentley Continental GTC2023 4.0 Benzină 549 cp 600 km

Specificatii

Marca
Bentley
Model
Continental GTC
Anul fabricatiei
2023
Rulaj
600 km
Putere motor
549 cp
Cilindree
3.996 cmc
Combustibil
Benzină
Caroserie
Cabrio
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €287.165

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Bentley Continental GTC este un automobil de lux de la prestigioasa marcă britanică Bentley, creat pentru a oferi o experiență excepțională în conducere și confortul absolut. Acest model, fabricat în anul 2023, este una dintre cele mai rafinate mașini disponibile pe piață în prezent.

Bentley Continental GTC vine echipată cu o gamă impresionantă de dotări la standarde înalte, care asigură o experiență de conducere de neegalat. Aceste dotări includ ABS, Android Auto, Apelare automată în caz de urgență, Apple CarPlay, Asistență fază lungă, Asistență la pornirea în rampă, Asistență schimbare bandă, Avertizare în caz de accident, Avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, Ceasuri bord digitale, Computer de bord, Control vocal, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Frânare în caz de urgență, Garanţie etc.

Modelul Continental GTC mai vine și cu o serie de dotări specifice care completează experiența de conducere la un alt nivel. Dotările specifice includ Airbag-uri faţă, lateral și altele, Asistent parcare cu cameră 360°, Asistent parcare față și spate, Clasă de emisii Euro6d, Vehicul second-hand, Culoare interior Negru, Faruri LED, Piele integrală, Două sau trei uși, Adaptive Cruise Control, Aer condiționat automat și Sticker emisii 4 (verde).

Dacă ești interesat de achiziția unui Bentley Continental GTC, poți opta pentru diferite modalități de finanțare. O opțiune populară este leasingul auto, care îți permite să conduci această mașină exclusivistă fără a plăti întreaga sumă o dată. Cu o rată de avans de minim 15%, poți lua în leasing un Bentley Continental GTC nou sau second-hand, în funcție de preferințele tale.

Alternativa la leasing, este creditul auto. La fel ca în cazul leasingului, poți achiziționa un Bentley Continental GTC pe credit, cu un avans de minim 15%. Această opțiune de finanțare îți oferă flexibilitatea de a alege perioada de rambursare potrivită pentru bugetul și nevoile tale. Creditele auto pot fi obținute atât pentru mașini noi, cât și pentru mașini second-hand.

Indiferent de modalitatea de finanțare aleasă, este important să ții cont de faptul că Bentley Continental GTC trebuie să aibă maximum 5 ani vechime pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de până la 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este maxim 3 ani. Pentru cele mai vechi de 8 ani, se mai poate finanța doar pe 2 ani. În cele din urmă, pentru mașinile cu o vechime mai mare de 9 ani, finanțarea este disponibilă doar pe o perioadă de 1 an.

Bentley Continental GTC este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină de lux cu performanțe remarcabile și un design elegant. Cu dotările sale de ultimă generație și finisajele de calitate superioară, acest automobil este o adevărată bucurie de condus pentru cei mai exigenți șoferi. Indiferent dacă optezi pentru leasing auto sau credit auto, Bentley Continental GTC îți va oferi o experiență de conducere extraordinară.