Avans
Rata lunara

BMW Seria 1 116 2017 1.5 Diesel 115 cp 112.749 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
116
Anul fabricatiei
2017
Rulaj
112.749 km
Putere motor
115 cp
Cilindree
1.496 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Caroserie
Hatchback
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.990

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă numeroase opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, cu posibilitatea de a obține oferte personalizate adaptate cerințelor dumneavoastră.

Vă prezentăm un BMW 116, anul de înmatriculare 2017. Mașina are o capacitate cilindrică de 1496 cm3 și este alimentată cu motorină. Acesta dezvoltă o putere de 115 CP și a înregistrat un kilometraj de 112.749 km.

Mașina a fost verificată în peste 200 de puncte, în conformitate cu standardele înalte și certificate ISO9001. Nu au fost identificate defecțiuni mecanice și vehiculul a fost testat și este într-o stare perfectă de funcționare și siguranță.

Printre dotările mașinii se numără oglinzi electrice, jante din aliaj, proiectoare de ceață, senzori de parcare atât pe față, cât și pe spate, faruri adaptive, climă și aer condiționat, scaune încălzite și tapițerie din piele.

În ceea ce privește finanțarea, echipa noastră poate oferi leasing auto cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. În cazul acestei mașini, având în vedere că este din anul 2017, putem oferi finanțare pe o perioadă de 5 ani. Este important de menționat că masina trebuie să aibă maxim 5 ani vechime pentru ca finanțarea să poată fi acordată pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 4 ani, iar pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani.

Pentru mai multe informații și detalii despre această mașină și despre opțiunile de finanțare disponibile, vă rugăm să ne contactați.