Avans
Rata lunara

BMW Seria 1 118 2018 1.5 Benzină 136 cp 130.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
118
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
130.000 km
Putere motor
136 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €18.400

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 118 este un model elegant și performant, care îmbină într-un mod armonios tehnologia de ultimă generație cu designul sofisticat. Acest automobil dispune de o gamă extinsă de dotări, care îți vor transforma fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.

Dotările generale includ ABS, Android Auto și Apple CarPlay, care îți permit să te conectezi rapid și ușor la smartphone-ul tău și să ai acces la toate funcțiile și aplicațiile preferate. De asemenea, sistemul de asistență la pornirea în rampă și asistența la fază lungă fac din condus o experiență confortabilă și sigură, iar sistemul de apelare automată în caz de urgență îți oferă liniștea că vei primi asistență imediată în caz de accident.

Pentru confortul și entertainment-ul tău, acest model dispune de Bluetooth, CD player și sistem sound system, care îți vor permite să asculți muzica preferată în timpul călătoriilor. De asemenea, scaunele încălzite și comanda vocală reprezintă dotări care îți vor oferi confort și comoditate deplină.

În materie de siguranță, acest automobil dispune de multiple caracteristici precum avertizare în caz de oboseală, recunoaștere semne rutiere și sistem de control al tracțiunii. În plus, sistemul de monitorizare a presiunii anvelopelor și sistemul de frânare în caz de urgență asigură o siguranță sporită pe drum.

Pentru a-i adăuga o notă de stil și eleganță, acest model dispune de jante de aliaj și oglinzi laterale electrice. De asemenea, volanul îmbrăcat în piele și scaunele sport reprezintă detalii care îi conferă un aspect atrăgător și sportiv.

Dotările specifice includ airbag-uri față, lateral și altele, asistent de parcare atât în față, cât și în spate, faruri Bi-xenon și sistem de climatizare automată cu 4 zone. Toate aceste funcții fac din acest automobil o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de confort și siguranță în fiecare călătorie.

Aceste dotări sunt disponibile pentru mașina marca BMW model 118, anul 2018. Dacă ești interesat să achiziționezi acest automobil, poți beneficia de opțiunea de leasing auto sau de finanțare auto. În cazul leasingului auto, este necesar un avans de minim 15% și poți alege o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 5 ani, o poți finanța pe toată durata de 5 ani. Dacă este între 6 și 7 ani, poți opta pentru o perioadă de finanțare de 4 ani, iar dacă este între 8 și 9 ani, perioada de finanțare este de 3 ani. Dacă mașina are peste 9 ani, poți opta pentru o perioadă de finanțare de 2 ani.

În concluzie, BMW 118 este o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil performant și elegant. Beneficiind de o gamă extinsă de dotări de ultimă generație și având posibilitatea de a fi achiziționat prin leasing auto sau finanțare auto, acest model reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care își doresc să conducă un automobil de calitate.