Avans
Rata lunara

BMW Seria 1 120 2018 2.0 184 cp 58.876 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
120
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
58.876 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.998 cmc
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.448

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 120 este un automobil excelent care ofera confort, performanta si o experienta de conducere exceptionala. Acest model este disponibil din anul 2018 si este potrivit atat pentru cei care prefera masinile noi, cat si pentru cei care opteaza pentru autoturisme second hand.

In cazul in care doriti sa achizitionati un BMW 120, aveti la dispozitie mai multe optiuni de finantare, cum ar fi leasing-ul auto sau creditul auto. Astfel, puteti alege masina dorita in leasing si sa beneficiati de avantajele oferite de acest tip de finantare.

Leasing-ul auto este o solutie convenabila pentru cei care doresc sa conduca un BMW 120 fara a fi nevoiti sa il cumpere direct. In leasing, veti plati o rata lunara pentru utilizarea masinii, iar la finalul perioadei de leasing aveti posibilitatea de a achizitiona autoturismul, de a-l restitui sau de a-l inlocui cu un alt model.

Daca optati pentru masini in leasing, aveti posibilitatea de a alege dintre diferitele tipuri de autoturisme disponibile, fie ele noi sau second hand. In cazul in care optati pentru un autoturism second hand, va recomandam sa verificati cu atentie starea masinii si istoricul acesteia, pentru a lua o decizie informata.

Pe de alta parte, daca doriti sa achizitionati un BMW 120 direct, puteti opta pentru un credit auto. Astfel, puteti beneficia de o finantare externa, care va permite sa achizitionati masina dorita si sa o platiti in rate lunare. Creditul auto va ofera flexibilitatea de a alege perioada de finantare, in functie de preferintele dumneavoastra si de starea masinii.

In ceea ce priveste conditiile de finantare, este important de mentionat ca pentru a putea beneficia de leasing sau credit auto, este necesar sa achitati un avans de minim 15% din valoarea masinii. De asemenea, perioada de finantare poate fi cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de varsta masinii. Astfel, o masina BMW 120 nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finantata pe o perioada de 5 ani.

In cazul in care masina este mai veche de 6 ani, perioada de finantare se poate reduce la 4 ani. Daca masina are mai mult de 7 ani, puteti beneficia de finantare doar pe o perioada de maxim 3 ani. Pentru masinile care au o vechime mai mare de 8 ani, perioada de finantare se reduce la 2 ani. In fine, daca masina are mai mult de 9 ani, se poate beneficia de finantare doar pe o perioada de 1 an.

Astfel, indiferent daca optati pentru leasing auto, finantare auto sau credit auto, puteti achizitiona un BMW 120 nou sau second hand, beneficiind de flexibilitate si de solutii adaptate nevoilor dumneavoastra. Cu o gama variata de masini disponibile, veti gasi cu siguranta autoturismul potrivit, indiferent daca aveti preferinte pentru masini noi sau second hand.