Avans
Rata lunara

BMW Seria 2 218 2019 2.0 Diesel 150 cp 120.143 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
218
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
120.143 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €19.899

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dorești să achiziționezi o mașină BMW model 218, anul 2019? Ești în căutarea unei modalități de finanțare care să îți faciliteze procesul de cumpărare? Ei bine, ai ajuns în locul potrivit! Îți punem la dispoziție opțiunea de leasing auto, care îți va permite să conduci mașina visurilor tale în cel mai simplu și eficient mod posibil.

Leasingul auto este o formă de finanțare extrem de populară în rândul celor care doresc să își procure un nou autoturism. Acesta îți oferă posibilitatea de a utiliza mașina dorită, plătind în rate lunare pe o perioadă predefinită. În acest fel, te vei bucura de confortul și utilitatea oferite de un automobil de încredere, fără a-ți afecta bugetul într-un mod semnificativ.

Dacă ai ales să îți achiziționezi mașina visurilor tale în leasing, ai la dispoziție opțiunea de a opta pentru mașini noi în leasing sau pentru autovehicule second hand. Indiferent de preferința ta, suntem aici pentru a te sprijini în procesul de cumpărare.

În ceea ce privește autovehiculele second hand, îți oferim posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de autoutilitare second hand. Acestea reprezintă alegerea perfectă pentru cei care urmăresc un raport calitate-preț avantajos și care doresc să își eficientizeze afacerile prin intermediul unor mașini de încredere.

Nu numai ca oferim masini second hand dar si masini noi in leasing. Astfel, vei putea experimenta senzația unui automobil nou-nouț, alături de avantajele unei modalități de finanțare flexibile și prietenoase cu bugetul tău.

Creditele auto reprezintă o altă opțiune de finanțare pe care o avem la dispoziție. Astfel, poți opta pentru un credit auto pentru a-ți achiziționa mașina dorită. Ai posibilitatea de a contracta un credit extern, ceea ce înseamnă că vei beneficia de avantajele unui împrumut conform cu normele și standardele internaționale. Această modalitate de finanțare reprezintă alegerea optimă pentru cei interesați de achiziționarea unui autovehicul de lux, cum este și cazul modelelor BMW.

Pentru a beneficia de acestea, trebuie să ții cont de câteva condiții. Prima dintre ele se referă la avansul pe care trebuie să îl plătești în momentul semnării contractului de finanțare. Este necesar să achiti un avans de minim 15% din valoarea totală a mașinii. Această sumă poate varia în funcție de preferințele tale și de condițiile financiare pe care le ai.

O altă condiție importantă este perioada de finanțare. Aceasta poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii pe care dorești să o achiziționezi. De exemplu, dacă masina are o vechime de până la 5 ani, o poți finanța pentru 5 ani. Dacă este mai veche de 6 ani, perioada de finanțare este de 4 ani. Pentru mașini mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani, iar pentru cele mai vechi de 8 ani, aceasta scade la 2 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 9 ani, finanțarea se poate face doar pe o perioadă de 1 an.

Astfel, indiferent de preferințele tale legate de finanțarea unui autoturism, noi suntem aici pentru a te sprijini în procesul de achiziție. Oferim opțiuni variate de leasing auto, finanțare auto și credite externe pentru mașini, atât noi cât și second hand. Astfel, ți se deschide oportunitatea de a conduce mașina visurilor tale în cel mai eficient și accesibil mod posibil.

În concluzie, dacă cauți o modalitate convenabilă de a-ți achiziționa un BMW model 218, anul 2019, te sfătuim să iei în considerare opțiunile de leasing auto, finanțare auto sau credite externe pe care le avem la dispoziție. Indiferent de alegerea pe care o faci, vei putea beneficia de avantajele unui autoturism de încredere, alături de flexibilitatea și ușurința financiară oferite de aceste soluții de finanțare. Nu mai sta pe gânduri și profită acum de oportunitatea de a conduce mașina mult visată!