Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 2 2182020 1.5 140 cp 31.285 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
218
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
31.285 km
Putere motor
140 cp
Cilindree
1.499 cmc
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €25.619

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 218 este un model deosebit de masina, fabricat de renumitul producator german BMW. Aceasta masina impresioneaza prin designul sau modern si elegant, fiind perfecta atat pentru cei care isi doresc un autoturism pentru uz personal, cat si pentru cei care doresc sa isi dezvolte o afacere si au nevoie de un autovehicul de calitate.

Pentru a cumpara acest model de BMW, ai la dispozitie mai multe optiuni de finantare. Una dintre ele este leasing-ul auto, care iti permite sa conduci masina dorita fara sa necesiti o suma mare de bani pentru achizitie. Prin intermediul leasing-ului auto, poti plati o suma lunara fixa si, la finalul perioadei contractuale, ai posibilitatea sa achizitionezi masina sau sa o returnezi.

Perioada de finantare pentru leasing-ul auto poate varia intre 1 si 5 ani, iar avansul minim solicitat este de 15% din valoarea masinii. In functie de varsta masinii, perioada maxima de finantare poate fi ajustata. Astfel, daca masina are o vechime de maxim 5 ani, o poti finanta pe o perioada de 5 ani. In cazul in care masina are intre 6 si 7 ani, perioada de finantare scade la 4 ani. Daca masina are intre 7 si 8 ani, perioada maxima de finantare este de 3 ani, iar pentru masinile cu o vechime de 8 pana la 9 ani, perioada de finantare scade la 2 ani. Daca masina are o vechime mai mare de 9 ani, singura optiune de finantare ramane un an.

O alta optiune de finantare este reprezentata de creditul auto, care iti ofera posibilitatea de a achizitiona masina dorita prin intermediul unui imprumut. Creditul auto iti ofera fl