Avans
Rata lunara

BMW Seria 2 220 Gran Coupe2022 2.0 Benzină 178 cp 22.710 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
220
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
22.710 km
Putere motor
178 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
Sport
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €34.164

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW, o marcă renumită pe plan global pentru inovație și performanță, oferă în gama sa modelul Seria 2 220, anul de fabricație 2022, un automobil care surprinde printr-un design dinamic și tehnologie inteligentă. Acest vehicul este construit pentru a oferi o experiență de condus excepțională, iar în varianta prezentată, se distinge prin dotări premium, care asigură confort, siguranță și un plus de stil.

Dotările generale ale acestei mașini includ sisteme de siguranță avansate, cum ar fi ABS și ESP, confortul dat de geamuri electrice și centralizarea ușilor, precum și tehnologie inovatoare cu Android Auto, Apple CarPlay și un advanced infotainment system cu navigație și Bluetooth pentru conectivitate optimă. Facilități precum jantele de aliaj, o cabină dotată cu ceasuri de bord digitale și pachet de iluminare ambientală, contribuie la plăcerea pură a conducerii.

În cele ce urmează, vom detalia echipamentele specifice care fac din acest BMW Seria 2 220, o alegere excelentă pentru cei interesați de leasing auto, finanțare auto sau achiziția de autoutilitare second hand în condiții avantajoase.

Echiparea specifică a acestui model include un sistem de iluminare adaptiv, o gamă largă de airbag-uri pentru protecție maximă și un climatizator automat bi-zonal care va asigura un confort termic indiferent de capriciile vremii. De asemenea, mașina vine echipată cu faruri LED, interior parțial din piele pentru un plus de rafinament și scaune sport reglabile electric, care oferă suport și confort în timpul călătoriilor lungi.

Dotări adiționale speciale, precum pachetul de oglinzi exterioare, emblemele BMW M și sistemele avansate de asistență la conducere, amplifică și mai mult luxul și tehnologia avansată specifică brandului. Scaunele față sunt încălzite, adăugând confort în zilele friguroase, iar sistemele de navigație BMW ConnectedDrive și BMW Live Cockpit Professional optimizează interacțiunea cu vehiculul și informațiile de drum necesare.

Pentru cei interesați de finanțare, este important de menționat că acest auto second hand poate fi achiziționat prin diverse forme de credit auto, cu un avans de minimum 15% și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Cu condiția ca vehiculul să nu depășească vârsta de 5 ani, acesta se poate califica pentru finanțare pe întreaga durată de 5 ani. În cazul în care vârsta mașinii în leasing depășește acest interval, durata de finanțare se ajustează corespunzător, asigurând posibilități flexibile pentru lesing automobile sau autoutilitare second hand.

Rezumat, BMW Seria 2 220 din anul 2022 este o opțiune remarcabilă, fiind o alegere populară pentru cei care urmăresc mașini în leasing sau sunt în căutarea unui credit extern cu condiții de finanțare transparente și adaptabile. Aceasta îmbină calitatea și confortul desăvârșit al unui auto nou in leasing cu avantajul financiar al unei mașini în leasing second hand.