Avans
Rata lunara

BMW Seria 2 225 2018 1.5 Hibrid 136 cp 27.027 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
225
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
27.027 km
Putere motor
136 cp
Cilindree
1.499 cmc
Combustibil
Hibrid
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.009

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 225 este un model de masina marca BMW, fabricat in anul 2018. Daca esti interesat sa achizitionezi o astfel de masina, exista mai multe variante de finantare disponibile.

Una dintre optiunile pe care le ai este leasing-ul auto. Prin leasing auto, poti beneficia de o masina noua sau second hand, achiziționand-o pe baza unui contract de leasing. Acest contract prevede ca tu sa folosesti masina timp de o perioada determinata, iar la finalul acestei perioade sa ai posibilitatea de a o cumpara sau de a o inlocui cu o alta masina. Prin leasing-ul auto, poti beneficia de avantaje fiscale si de posibilitatea de a te bucura de o masina noua fara a fi nevoie sa faci un avans mare.

O alta optiune de finantare este prin creditul auto. Prin creditul auto, poti achizitiona o masina noua sau second hand, platind-o in rate lunare. In cazul creditului auto, vei avea nevoie de un avans de minim 15% din valoarea masinii. Perioada de finantare poate fi cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de vechimea masinii. Daca masina este mai veche de 5 ani, poate fi finantata pe o perioada de 5 ani. Pentru o masina mai veche de 6 ani, perioada maxima de finantare este de 4 ani. Daca masina are o vechime mai mare de 7 ani, o poti finanta pe maxim 3 ani, iar daca este mai veche de 8 ani, ai posibilitatea de a o finanta pe o perioada de 2 ani. In cazul in care masina are o vechime mai mare de 9 ani, poti opta pentru o finantare pe o perioada de 1 an.

Atunci cand alegi sa finantezi o masina, poti sa optezi pentru o masina noua sau pentru una second hand. Atat masinile noi, cat si cele second hand, pot fi finantate prin leasing auto sau prin credit auto. Masinile noi sunt de obicei mai scumpe, dar beneficiezi de garantie si de o masina in stare excelenta. Masinile second hand pot fi o varianta mai accesibila ca pret, dar trebuie sa tii cont de starea si istoricul masinii.

Daca esti interesat de masini second hand, poti sa iti indrepti atentia catre autoutilitare second hand. Autoutilitarele second hand sunt masini utilizate in scopuri comerciale, de obicei pentru transportul de marfuri sau pentru alte operatiuni de logistica. Acestea pot fi achizitionate prin leasing automobile sau prin credit extern, daca esti interesat sa le utilizezi in cadrul unei afaceri.

Indiferent de optiunea de finantare aleasa, este important sa te informezi in detaliu despre conditiile si costurile implicate. Asigura-te ca ai o suma disponibila pentru avans, iar perioada de finantare sa se incadreze in nevoile tale. Verifica intotdeauna valoarea ratai lunare si costurile totale ale finantarii, pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere pentru tine.

In concluzie, daca esti interesat sa achizitionezi o masina marca BMW 225 din anul 2018, exista mai multe optiuni de finantare disponibile, precum leasingul auto sau creditul auto. Asigura-te ca te informezi in detaliu despre conditiile si costurile implicate, pentru a lua cea mai buna decizie pentru tine.