Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 3 3182020 2.0 Diesel 150 cp 174.172 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
318
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
174.172 km
Putere motor
150 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €20.888

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este recunoscuta pentru calitatea si performanta masinilor sale, iar modelul 318 nu face exceptie. Acesta este unul dintre cele mai populare modele BMW, fiind apreciat atat pentru designul sau elegant, cat si pentru performantele de top.

Daca esti interesat de achizitionarea unui BMW 318, ai posibilitatea de a opta pentru diverse modalitati de finantare. O optiune populara este leasingul auto, care iti ofera posibilitatea de a utiliza masina in schimbul unui avans de minim 15% si achitarii unei sume lunare pe o perioada de maxim 1-5 ani. Aceasta metoda de finantare iti permite sa beneficiezi de toate avantajele unei masini noi, fara a fi nevoit sa platesti imediat pretul integral al acesteia.

Daca preferi sa nu fii implicat in procesul de leasing auto, poti opta pentru finantarea clasică, prin intermediul unui credit auto. Acesta iti ofera posibilitatea de a achizitiona masina direct, cu un avans de minim 15%, urmat de rate lunare pe o perioada de 1-5 ani. In acest fel, masina va fi proprietatea ta inca de la inceput, iar tu vei putea sa o utilizezi in mod liber.

Indiferent de modalitatea de finantare aleasa, este important de mentionat ca in cazul masinilor second hand, exista anumite reguli care trebuie respectate. In cazul acestei masini BMW 318, care are anul de fabricatie 2020, pentru a o putea finanta pe o perioada de 5 ani, trebuie sa se incadreze in parametrii acceptati de finantatori. Astfel, masina nu trebuie sa fie mai veche de 5 ani.

In situatia in care masina ar avea o vechime mai mare de 5 ani, perioada de finantare se reduce. Daca masina are intre 6 si 7 ani, perioada maxima de finantare este de 4 ani. In cazul in care masina are intre 7 si 8 ani, se poate finanta pe o perioada maxima de 3 ani. Pentru masinile care au intre 8 si 9 ani, se poate opta pentru o finantare pe o perioada maxima de 2 ani. In cele din urma, pentru masinile cu o vechime mai mare de 9 ani, se mai poate finanta doar pe o perioada de un an.

Aceste conditii de finantare flexibile iti ofera posibilitatea de a alege cea mai potrivita varianta pentru tine, in functie de bugetul si nevoile tale. Pentru a afla mai multe detalii cu privire la finantarea auto si leasingul automobilelor BMW 318, poti consulta oferta de pe site-ul nostru sau ne poti contacta pentru mai multe informatii.