Avans
Rata lunara

BMW Seria 3 320 2018 2.0 Diesel 190 cp 148.332 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
320
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
148.332 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Caroserie
Break
Culoare
Negr

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €16.709

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW este cunoscuta pentru eleganta, rafinamentul si performanta masinilor sale. Unul dintre modelele sale cele mai apreciate este BMW 320, care imbina perfect designul elegant cu tehnologia de ultima generatie. Acest model, fabricat in anul 2018, este o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de confort si stil atunci cand conduc.

Pentru a putea achizitiona acest automobil, exista mai multe optiuni de finantare disponibile. Una dintre ele este leasingul auto, care presupune utilizarea unei masini pentru o perioada determinata de timp, contra unei sume lunare fixe. In cazul masinilor BMW, leasingul auto este o modalitate accesibila si convenabila de a-ti permite un astfel de automobil.

Prin intermediul leasingului auto, poti sa devii posesorul unui BMW 320 fara sa fii nevoit sa achiti suma integrala a masinii in momentul achizitiei. Un avans de minim 15% este necesar, iar perioada maxima de finantare poate fi cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de varsta masinii. In cazul in care masina este mai veche de 5 ani, ea poate fi finantata pe o perioada de 5 ani. Pentru masinile mai vechi de 6 ani, perioada maxima de finantare este de 4 ani. In cazul in care masina are o vechime de peste 7 ani, finantarea poate fi facuta pe o perioada de maxim 3 ani. Pentru masinile mai vechi de 8 ani, finantarea se poate face pe 2 ani, iar pentru cele mai vechi de 9 ani, se mai poate obtine finantare pe o perioada de doar 1 an.

Pentru cei interesati de un credit auto, exista posibilitatea de a achizitiona un BMW 320 prin intermediul unui credit extern. Aceasta optiune de finantare presupune contractarea unui imprumut de la o institutie financiara, prin care vei putea cumpara masina si o vei returna in rate lunare, pe o anumita perioada de timp. In cazul creditelor externe, termenii si conditiile sunt stabilite de banca respective, iar rata dobanzii se poate negocia.

In ceea ce priveste oferta de masini disponibile in leasing, poti alege intre masini noi si autoutilitare second hand. Masinile noi in leasing iti ofera garantia ca vei conduce un automobil impecabil, cu tehnologie avansata si fara incidente inregistrate. Pe de alta parte, autoutilitarele second hand sunt o optiune mai economica si pot oferi o solutie pentru cei care au un buget mai redus.

Indiferent de optiunea aleasa, leasingul auto sau creditul extern, pentru achizitionarea unui BMW 320 se impune un avans de minim 15% si o perioada de finantare cuprinsa intre 1 si 5 ani. Aceasta marca renumita si modelul sau eleganta si performanta, fac din BMW 320 o alegere ideala pentru cei care doresc sa se bucure de un automobil de calitate, indiferent de varsta.