Avans
Rata lunara

BMW Seria 3 320 2019 2.0 Diesel 190 cp 162.704 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
320
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
162.704 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.995 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Culoare
Negru metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €17.699

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW ne ofera o gama larga de masini deosebite, atat noi cat si second hand, disponibile atat pentru cumparare pe loc cat si in sistem de leasing auto sau prin finantare auto. Unul dintre modelele pe care le puteti achizitiona prin leasing auto este BMW 320 Gran Turismo, un automobil elegant si performant produs in anul 2019.

Leasingul auto este o metoda de finantare foarte populara in prezent, care permite persoanelor fizice si juridice sa achizitioneze masini in leasing pentru o perioada determinata. Prin intermediul leasingului auto, beneficiati de avantajele folosirii autoturismului in timp ce platiti doar o parte din valoarea sa pe durata contractului de leasing.

In cazul BMW 320 Gran Turismo, avansul minim pentru leasingul auto este de 15% din valoarea masinii, iar perioada maxima de finantare variaza intre 1 si 5 ani, in functie de varsta masinii. Astfel, daca BMW-ul are maxim 5 ani vechime, puteti opta pentru finantare pe o perioada de 5 ani. Pentru masini intre 6 si 7 ani vechime, perioada de finantare se reduce la 4 ani. In cazul in care masina are intre 8 si 9 ani vechime, puteti opta pentru finantare pe o perioada de 2 ani. Daca masina are mai mult de 9 ani vechime, finantarea este posibila doar pe o perioada de 1 an.

Pentru cei care doresc un automobil cu mai multa experienta, BMW 320 Gran Turismo second hand este o alegere excelenta. Autoturismele second hand beneficiaza de un pret mai accesibil si pot fi achizitionate atat prin plata integrala, cat si prin leasing auto sau prin finantare auto.

In cazul autoturismelor second hand, avansul minim poate fi de 15% din valoarea masinii, iar perioada maxima de finantare este cuprinsa intre 1 si 5 ani, in functie de varsta autoturismului. Este important de mentionat ca masina sa nu fie mai veche de 5 ani pentru a o putea finanta pe o perioada de 5 ani. Daca masina are intre 6 si 7 ani, perioada de finantare se reduce la 4 ani. Pentru autoturisme cu varsta intre 8 si 9 ani, finantarea se poate face pe o perioada de 2 ani. In cazul in care masina are mai mult de 9 ani vechime, finantarea este posibila doar pe o perioada de 1 an.

Astfel, indiferent daca sunteti interesati de un autoturism nou sau second hand, BMW 320 Gran Turismo poate fi achizitionat prin leasing auto sau prin finantare auto, pentru a va bucura de siguranta si confortul oferit de aceasta marca de prestigiu. Contactati-ne pentru mai multe detalii si oferte personalizate!