Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 3 3202020 2.0 Benzină 184 cp 12.926 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
320
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
12.926 km
Putere motor
184 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €34.420

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca BMW și modelul 320 sunt recunoscute pentru calitatea și performanța lor remarcabilă. Această versiune din anul 2020 are toate dotările și caracteristicile necesare pentru o experiență de conducere unică și plăcută.

Cu privire la opțiunile de finanțare, vă oferim posibilitatea de a achiziționa această mașină prin leasing auto sau credit auto. Indiferent dacă optați pentru leasing sau credit, avem soluții flexibile care să se potrivească nevoilor și bugetului dumneavoastră.

Pentru leasing auto, cerințele noastre includ un avans de minim 15% din valoarea mașinii și o perioadă maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. În funcție de vechimea mașinii, perioada de finanțare variază. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 6 ani, o putem finanța pe 5 ani, iar dacă este mai veche de 6 ani, dar mai nouă de 7 ani, perioada de finanțare este de 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, dar mai noi de 8 ani, oferim un termen de finanțare de maxim 3 ani, iar pentru cele cu vechime mai mare de 8 ani, dar mai noi de 9 ani, perioada de finanțare este de 2 ani. Mașinile cu vechime mai mare de 9 ani se mai pot finanța doar pe o durată de 1 an.

Dotările generale ale acestei mașini includ ABS, computer de bord, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, geamuri electrice, închidere centralizată, jante de aliaj, oglinzi laterale electrice, proiectoare ceață, scaune încălzite, servodirecție, sistem de control al tracțiunii, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație și volan îmbrăcat în piele. Aceasta este doar o parte din dotările de lux și siguranță disponibile pe această mașină.

Dotările specifice includ multiple airbag-uri, inclusiv airbag-uri față și laterale, asistent de parcare cu camera și sisteme de direcție automată pentru o parcare ușoară și precisă, clasă de emisii Euro6d-TEMP, condiție de vehicul second-hand, culoare interioară neagră, material interior din pânză, 4 uși sau 5 uși și sistem de climatizare cu aer condiționat automat pentru confortul dumneavoastră.

Aceasta este o oportunitate excelentă de a achiziționa un automobil de calitate, fie în varianta de leasing auto, fie în varianta de credit auto. Indiferent dacă preferați un automobil nou sau second-hand, vă stăm la dispoziție cu opțiuni personalizate pentru a face cea mai bună alegere. Contactați-ne acum pentru mai multe informații și pentru a discuta despre posibilitățile de finanțare auto.