Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 3 3302019 2.0 Benzină 252 cp 45.200 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
330
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
45.200 km
Putere motor
252 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Gri metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €43.554

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă numeroase opțiuni de finanțare auto - leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operațional - cu posibilitatea obținerii unor oferte personalizate adaptate cerințelor și necesităților dumneavoastră. Avantajele finanțării auto sunt multiple, printre care menționăm posibilitatea de a achiziționa mașini noi sau second-hand în leasing, posibilitatea de a beneficia de taxe și costuri mai avantajoase, precum și flexibilitatea în funcție de perioada de finanțare aleasă.
Marca BMW și modelul 330 sunt de renume, cunoscute pentru calitatea și performanțele lor remarcabile. BMW 330 2019 este alimentat cu benzină și are o putere impresionantă de 252 de cai putere. Cu doar 45,200 de kilometri parcurși, această mașină este în stare impecabilă și gata să ofere o experiență de conducere excelentă.
Dotările acestei mașini includ diverse opțiuni pentru confortul și siguranța dumneavoastră. Asistentul de parcare spate vă ajută să parcați fără probleme, iar oglinda interioară cu funcție de antiorbire vă asigură o vizibilitate clară în timpul condusului. Cu ajutorul sistemului de încărcare prin intermediul banchetei spate, puteți transporta obiecte mari în portbagaj fără dificultăți. Scaunele sport vă oferă suport și confort excelent în timpul condusului, iar pachetul de compartimentare vă ajută să păstrați ordinea în mașină. De asemenea, aveți posibilitatea de a încălzi scaunul șoferului și al pasagerului, pentru confort maxim în timpul iernii.
Sistemul multimedia vă permite să vă bucurați de muzică de cea mai înaltă calitate, iar serviciile telematice vă țin conectat în permanență la mașina dumneavoastră și la lumea exterioară. Lumini de ceață LED vă asigură o vizibilitate crescută în condiții meteo nefavorabile, iar sistemul de asistență activă și control al vitezei vă oferă siguranță și confort suplimentare în timpul condusului.
Mașina dispune de un set complet de roți și propulsie, inclusiv frână sport M și direcție sport variabilă. În ceea ce privește siguranța și mediul înconjurător, această mașină este echipată cu un sistem de alarmă și o protecție externă pentru protejarea eficientă împotriva furtului și accidentelor. De asemenea, beneficiați de protecție activă a pietonilor și de un sistem de determinare a numărului de înmatriculare vizibil din exterior.
Această mașină BMW 330 este disponibilă la un preț de 43.554 EUR. Pentru a face achiziția mai accesibilă, colaborăm cu diverse instituții financiare pentru a vă oferi opțiuni convenabile de finanțare. Indiferent de opțiunea aleasă, puteți obține mașina dorită cu un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare de la 1 până la 5 ani, în funcție de vechimea mașinii.
Încheiem prin a menționa că oferim servicii de leasing auto și credit auto pentru mașini noi și second-hand. Asigurăm finanțarea pentru toate categoriile de autoturisme și autoutilitare. Pentru informații suplimentare și oferte personalizate, vă invităm să ne contactați.