Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 3 3302019 2.0 Benzină 252 cp 15.855 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
330
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
15.855 km
Putere motor
252 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
Berlină
Culoare
Argintiu

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €34.670

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 330 Gran Turismo este o mașină de înaltă performanță și lux, perfectă pentru cei care caută combinația ideală între stil, confort și putere. Anul de fabricație este 2019 și mașina se încadrează în categoria autoturismelor second-hand.

Această mașină extraordinară vine cu o varietate de dotări generale și specifice care fac din fiecare călătorie o experiență plăcută și sigură. Printre dotările generale se numără ABS-ul, sistemul de asistență la pornirea în rampă, alarmă, geamuri electrice și închidere centralizată. De asemenea, mașina beneficiază de dotări care îmbunătățesc siguranța și confortul, precum sistemul de asistență fază lungă, senzorul de ploaie automat și scaunele încălzite.

Dotările specifice adaugă un plus de valoare acestui vehicul de lux. Mașina dispune de sistem de iluminare adaptiv, airbag-uri față și laterale, sistem de asistență la parcare, faruri LED și sistem de climatizare automat, cu două zone. Cu aceste dotări, puteți fi siguri că veți beneficia de o experiență de conducere avansată, în condiții optime de confort și siguranță.

Dacă sunteți interesat să achiziționați această mașină, există variante flexibile de finanțare disponibile. Ai ocazia să o achiziționezi prin leasing auto sau prin credit auto. În cazul finanțării prin leasing auto, veți beneficia de un avans minim de 15% și perioada maximă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Este important de menționat că mașina trebuie să aibă maximum 5 ani vechime pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Pentru mașinile mai vechi, perioada de finanțare poate fi mai scurtă.

Pentru detalii suplimentare despre finanțarea auto, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici pentru a vă oferi informațiile necesare și a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră financiare.

Vă invităm să vă bucurați de această oportunitate unică de a achiziționa o mașină de lux BMW 330 Gran Turismo la prețuri accesibile prin leasing auto sau finanțare auto. Nu ratați șansa de a avea propriul autoturism de lux și de a vă bucura de avantajele oferite de acest model extraordinar.