Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 3 3302021 2.0 292 cp 28.666 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
330
Anul fabricatiei
2021
Rulaj
28.666 km
Putere motor
292 cp
Cilindree
1.998 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Alb

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €50.548

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 330 este un automobil premium din clasa medie, produs de celebrul producător german BMW. Lansat în anul 2021, acest model impresionează prin designul său elegant și sportiv, precum și prin performanțele tehnice de ultimă generație.

Dotările generale ale acestui BMW 330 sunt extrem de variate și asigură un nivel înalt de confort și siguranță. Printre acestea se numără sistemul de siguranță activă ABS, care previne blocarea roților în caz de frânare bruscă, anvelopele de vară care asigură o aderență superioară pe șosea, și apelarea automată în caz de urgență, care notifică serviciile de urgență în situații critice.

De asemenea, modelul este echipat cu asistență la faza lungă, care ajustează automat lumina farurilor în funcție de traficul din față și din spate, și asistență la schimbarea benzii, care oferă atenționări vizuale și sonore în cazul devierii involuntare de pe banda de circulație.

Pentru a asigura o experiență de condus sigură, BMW 330 dispune de multiple sisteme de avertizare, precum avertizarea în caz de accident, care detectează impactul și activează automat serviciile de urgență, și avertizarea în caz de oboseală, care monitorizează comportamentul șoferului și emite atenționări în cazul unei scăderi a atenției.

Conectivitatea modernă este un aspect esențial în zilele noastre, iar BMW 330 nu face excepție. Acesta este echipat cu tehnologie Bluetooth, care permite conectarea rapidă și ușoară a dispozitivelor mobile, și control vocal, care facilitează accesul la diferite funcții ale mașinii fără a fi necesară utilizarea mâinilor.

Pentru a asigura o experiență plăcută la volan, BMW 330 este echipat cu ceasuri de bord digitale, care furnizează informații precise și ușor de citit despre viteza de deplasare, consumul de carburant și alte detalii importante. De asemenea, modelul dispune de un computer de bord care oferă informații detaliate despre performanțele mașinii și consumul de combustibil.

Pentru a preveni furtul și pentru a asigura siguranța mașinii, BMW 330 este dotat cu un dispozitiv antidemaraj electric, care protejează sistemul de pornire al mașinii împotriva accesului neautorizat.

Siguranța rutieră este o prioritate pentru BMW, iar acest lucru se reflectă în dotările avansate de siguranță ale modelului 330. Acesta dispune de sistemul electronic de stabilitate ESP, care corectează automat traiectoria mașinii în caz de derapaj sau alunecare, și de faruri cu faza lungă fără orbire, care oferă o vizibilitate excelentă pe timp de noapte.

De asemenea, BMW 330 este echipat cu un filtru de particule, care elimină eficient particulele fine și poluanții din gazele de eșapament, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Dotările generoase ale acestui model includ frânare în caz de urgență, care activează automat frânele în cazul unei situații critice pentru a reduce distanța de frânare și a preveni un impact, garantie pentru a oferi clienților liniștea unei acoperiri a eventualelor probleme de fabricație.

Cu scopul de a oferi o experiență de condus confortabilă și plăcută, BMW 330 este dotat cu geamuri electrice, care permit comanda ușoară și rapidă a acestora, și încălzire auxiliară, care asigură încălzirea rapidă și eficientă a interiorului în zilele reci de iarnă.

O caracteristică deosebită a acestui model este sistemul de încărcare a telefonului wireless, care permite încărcarea rapidă și ușoară a dispozitivelor mobile compatibile, eliminând necesitatea folosirii cablurilor.

Pentru o utilizare comodă și sigură a mașinii, BMW 330 este dotat cu închidere centralizată, care permite blocarea și deblocarea ușilor și a portbagajului cu o singură apăsare de buton, și intrare fără cheie, care facilitează accesul în mașină fără utilizarea cheii.

Siguranța copiilor este foarte importantă pentru BMW, motiv pentru care acest model dispune de sistemul de prindere pentru scaunele de copii ISOFIX, care stabilizează și fixează în siguranță scaunele auto pentru copii.

Aspectul estetic este unul important pentru mulți conducători auto, iar BMW 330 satisface această cerință prin jantele de aliaj de înaltă calitate, care completează perfect aspectul sportiv al mașinii.

Un alt element care îmbunătățește experiența la volan în interiorul BMW 330 este lumină ambientală, care creează o atmosferă plăcută și relaxantă în timpul călătoriilor.

Pentru a asigura o funcționare optimă și pentru a preveni potențialele probleme, BMW 330 vine însoțit de un manual de service detaliat, care oferă informații utile despre întreținerea și service-ul mașinii.

Pe lângă aceste dotări generale, BMW 330 vine și cu dotări specifice, care îmbunătățesc si mai mult experiența de condus. Printre acestea se numără adaptare lumină, cu tehnologie cornering lights care direcționează lumina farurilor în funcție de unghiul de deplasare, asigurând o vizibilitate excelentă în viraje.

Pentru a asigura un nivel maxim de siguranță la impact, BMW 330 este echipat cu airbag-uri față, laterale și altele, care protejează pasagerii în cazul unui accident.

Asistența la parcare este un alt aspect important pentru mulți șoferi, iar BMW 330 vine echipat cu o cameră 360°, care oferă o imagine panoramică a mașinii și a împrejurimilor, facilitând parcarea în spații înguste și evitarea obstacolelor.

BMW 330 dispune și de asistență la parcare față, cu sisteme de direcție automată, care facilitează parcarea în condiții dificile.

Din punct de vedere al emisiilor, BMW 330 este încadrat în clasa de emisii Euro6d, respectând cele mai recente standarde de mediu.

Cu o culoare interioară elegantă în nuanțe de negru și faruri laser pentru o vizibilitate excelentă pe timpul nopții, acest model garantează o experiență unică și plăcută la volan.

Materialul interior din piele integrală conferă o notă de rafinament și lux, asigurând un confort sporit pasagerilor.

BMW 330 are patru sau cinci uși, în funcție de preferințele clienților, și este echipat cu un reglator de viteză, care facilitează menținerea unei viteze constante pe autostradă sau în traficul aglomerat.

Climatizarea automată cu trei zone asigură un climat interior plăcut și confortabil în orice sezon, oferind posibilitatea de a controla temperatura în mod individual pentru fiecare pasager.

Datorită emisiei reduse de poluanți, BMW 330 primește un sticker de emisii de clasă 4, care îi permite să circule liber în zonele de trafic restricționat.

Versiunea specifică țării în care a fost produsă mașina este Germania, ceea ce demonstrează calitatea superioară și inovația tehnologică a acestui model.

Pentru achiziționarea unui BMW 330, există posibilitatea de a opta pentru diferite forme de finanțare, precum leasing-ul auto sau creditul auto. Atunci când alegi leasingul auto, ai posibilitatea de a utiliza mașina în schimbul plății unor rate lunare pe o perioadă determinată de timp.

Pentru a facilita procesul de achiziție, este necesar un avans de minim 15% din valoarea mașinii. Perioada de finanțare poate varia între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Astfel, dacă mașina are maxim 5 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare scade la 4 ani. Pentru mașini cu vechime între 8 și 9 ani, perioada de finanțare este de maxim 3 ani, iar pentru mașinile mai vechi de 9 ani, se poate obține finanțare doar pentru o perioadă de 2 ani.

BMW 330 este disponibil atât ca mașină second-hand, cât și ca mașină nouă în sistem de leasing. Astfel, fie că preferi să conduci un automobil deja utilizat sau să te bucuri de toate avantajele unei mașini noi în leasing, BMW 330 îți oferă posibilități variate de a te bucura de această experiență de conducere deosebită.

Cu un design atrăgător, dotări moderne și tehnologii avansate, BMW 330 se remarcă în segmentul său și îți oferă luxul, performanța și confortul pe care ți le dorești. Descoperă gama BMW 330 și alege varianta care ți se potrivește cel mai