Avans
Rata lunara

BMW Seria 5 520 D Touring 2018 2.0 Diesel 190 cp 70.134 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
520
Anul fabricatiei
2018
Rulaj
70.134 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.996 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €33.915

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă numeroase opțiuni de finanțare auto - leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau operațional - cu posibilitatea obținerii unor oferte personalizate adaptate cerințelor și necesităților dumneavoastră.

BMW 520 D TOURING, anul 2018, este disponibil pe stocul nostru din Timișoara. Această mașină diesel are un motor de 2.0 litri și 190 cai putere, cu doar 70,134 kilometri parcurși. Cu o cutie de viteze automată, acest BMW vine într-o nuanță de gri elegantă.

Dotările specifice includ asistent parcare cu cameră de vizualizare, culoare interioară în nuanță de bej și material interior din piele integrală.

Sistemul de navigație profesională și unitatea CD îți oferă suport multimedia la bordul mașinii. De asemenea, aceasta vine cu diverse servicii și facilități, precum apel de urgență inteligent, servicii telematice, informații de trafic în timp real, servicii de concierge și servicii la distanță.

Mașina dispune de asistență pentru șofer și iluminare adaptivă, cu faruri LED. În plus, este dotată cu aer condiționat automat, instrument pentru afișarea kilometrajului, volan din piele pentru un plus de confort și lumbar suport pentru șofer și pasageri.

Pentru siguranța ta și a pasagerilor, acest BMW are instalat un sistem de asistență la parcare, precum și protecție activă în caz de accident. De asemenea, dispune de acces confort, geamuri întunecate pentru o protecție solară optimă și tapițerie de podea din velur.

Roțile sunt echipate cu set complet de anvelope și jante din aliaj, iar mașina are sistem de control al presiunii aerului în pneuri.

Această mașină BMW 520 D TOURING 2018, cu toate dotările menționate, are un preț de 33,915 EUR.

Când vine vorba de finanțare, poți alege dintre diverse opțiuni, cum ar fi leasingul auto sau creditul auto. Avansul minim este de 15% și perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. De exemplu, dacă mașina are mai puțin de 5 ani, o poți finanța pe încă 5 ani. Dacă are între 6 și 7 ani, poți opta pentru o finanțare pe 4 ani. Dacă are între 7 și 8 ani, cea mai lungă perioadă de finanțare posibilă este de 3 ani. Mașinile mai vechi de 8 ani pot fi finanțate pe maxim 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani doar pe un an.

Autoturismul este disponibil pe stoc și poți obține mai multe detalii și oferte personalizate la sediul nostru din Timișoara.