Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 5202019 2.0 Diesel 190 cp 98.700 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
520
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
98.700 km
Putere motor
190 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €36.800

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 520 este un automobil de lux produs de compania germană BMW. Modelul prezentat este varianta din anul 2019, propulsată de un motor diesel de 2.0 litri și 190 de cai putere. Autoturismul are o trasmisie automată și a parcurs aproximativ 98.700 de kilometri.

Cu un preț de 36.800 de euro, acest BMW 520 poate fi achiziționat prin intermediul serviciilor noastre de finanțare auto. Ofertele noastre includ leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, precum și opțiuni de leasing financiar sau operational.

Echipa noastră vă pune la dispoziție diverse soluții de finanțare, adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră. Având în vedere că mașina prezintă o vechime de trei ani, este posibilă finanțarea pe un interval de timp de până la cinci ani, cu un avans minim de 15%.

BMW 520 este un automobil de înaltă performanță și dispune de numeroase dotări și echipamente premium. Acestea includ asistentul de parcare cu cameră 360°, interiorul realizat din piele integrală de culoare neagră, plafon panoramic din sticlă, sistem de navigație profesional, head-up display, sistem audio HiFi și multe altele.

De asemenea, mașina dispune de sisteme avansate de asistență și siguranță, precum asistentul de conducere, sistemul de asistență la parcare și protecția activă a pasagerilor.

Așadar, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră pentru mai multe informații despre acest BMW 520 disponibil pe stoc. Vă punem la dispoziție soluții personalizate de finanțare auto, astfel încât să puteți achiziționa această mașină de lux în condiții avantajoase.