Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 530 xDrive2015 3.0 Diesel 258 cp 80.900 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
530
Anul fabricatiei
2015
Rulaj
80.900 km
Putere motor
258 cp
Cilindree
2.993 cmc
Combustibil
Diesel
Transmisie
Automată
Tractiune
Față
Caroserie
Sedan
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €29.988

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă pune la dispoziție diverse opțiuni de finanțare auto, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, fie leasing financiar, fie leasing operațional. Vă oferim posibilitatea de a obține oferte personalizate, adaptate necesităților și cerințelor dumneavoastră.

Vă prezentăm un BMW 530 XDRIVE din anul 2015, echipat cu un motor diesel de 3.0 litri și o putere de 258 cai putere. Mașina are un kilometraj de 80.900 km și este disponibilă la un preț de 29.988 EUR.

Dotările generale ale acestui autoturism includ ABS, Android Auto, anvelope de vară, Apple CarPlay, asistență la pornirea în rampă, Bluetooth, computer de bord, ESP, filtru de particule, geamuri electrice, Isofix, jante de oțel, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, reglare electrică a scaunelor, scaune încălzite, senzor de ploaie automat, set pentru mâini libere, sistem de navigație, tracțiune integrală, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele și volan multifuncțional.

Dotările specifice ale mașinii includ asistență de parcare spate, interior maro din piele integrală și culoare negru.

Acest autoturism este promovat în regim de consignație și nu beneficiază de garanție.

Mașina este disponibilă în stoc la sediul nostru din București.

Puteți opta pentru finanțarea acestui autoturism prin leasing auto cu un avans de minimum 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Condiția de finanțare impune ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe încă 5 ani. Dacă autoturismul are mai mult de 6 ani, poate fi finanțat doar pe 4 ani. Dacă este mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare poate fi de maxim 3 ani. Pentru mașinile mai vechi de 8 ani, putem oferi finanțare pe 2 ani. Dacă autoturismul are mai mult de 9 ani, este posibilă finanțarea doar pe o perioadă de 1 an.

Vă rugăm să rețineți că în textul rescris nu am inclus datele de contact ale firmei.