Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 530 Hibrid2019 2.0 Hibrid 252 cp 42.900 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
530
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
42.900 km
Putere motor
252 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Hibrid
Transmisie
Automată
Tractiune
Spate
Caroserie
Sedan
Culoare
Maro metalizat

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €38.080

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Echipa noastră vă oferă o gamă variată de opțiuni de finanțare pentru achiziționarea unei mașini BMW, inclusiv leasing auto, leasing extern, credit auto și credit extern, leasing financiar sau leasing operațional. Avem posibilitatea de a vă oferi oferte personalizate adaptate nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Prezentăm BMW 530 Hybrid, un model hibrid cu motor de 2.0 litri și o putere impresionantă de 252 de cai putere. Aceasta este o mașină foarte fiabilă, având un kilometraj de doar 42.900 de kilometri.

Modelul dispune de numeroase dotări specifice, cum ar fi o cameră video cu vedere de 360 de grade pentru asistarea la parcarea mașinii, faruri LED care asigură o vizibilitate excelentă pe timp de noapte și un interior din piele integrală într-o nuanță elegantă de bej. Alte dotări includ pilot automat cu control adaptiv al vitezei, sistem de climatizare automată cu patru zone și un pachet de siguranță cuprinzător.

Această mașină BMW 530 hibrid a fost fabricată în martie 2019 și este disponibilă într-o nuanță elegantă de maro.

Prețul mașinii este de 38.080 EUR și este eligibil pentru un tva deductibil. De asemenea, avem disponibilă opțiunea de leasing auto pentru achiziționarea acestui vehicul, cu un avans minim de 15% și perioada maximă de finanțare între 1 și 5 ani.

Această mașină BMW 530 hibrid este disponibilă în gestiunea noastră în stocul nostru din Timișoara, oferindu-vă oportunitatea de a o vizita și de a vă convinge de calitatea și performanța sa.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații și pentru a beneficia de oferta noastră de finanțare auto adaptată nevoilor dumneavoastră. Suntem aici să vă ajutăm să vă achiziționați mașina BMW visată, fie că este vorba de un model nou sau second hand, și să vă oferim cele mai bune condiții de finanțare de pe piață.