Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 5302022 2.0 Benzină 245 cp 24.000 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
530
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
24.000 km
Putere motor
245 cp
Cilindree
1.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Break
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €46.560

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 530 este un automobil de lux care oferă o gamă variată de dotări pentru a satisface cele mai exigente nevoi ale conducătorilor auto. Dispunând de o serie de funcții avansate și tehnologii de ultimă generație, acest model se remarcă prin performanța sa superioară și designul elegant.

Având în vedere cererea crescută pentru leasing auto și finanțare, BMW 530 este disponibil într-o gamă largă de opțiuni pentru a satisface nevoile clienților interesați de masini in leasing sau credit auto. Cu un avans minim de 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, acest model este accesibil și flexibil pentru cei care doresc să dețină un automobil de calitate.

Dotările generale includ ABS, Android Auto, Apple CarPlay, control vocal, sistem de navigație, faruri cu faza lungă fără orbire, monitorizare presiune anvelope, sistem de control al vitezei și multe altele. Aceste tehnologii avansate asigură confortul și siguranța în timpul călătoriilor.

Pe lângă acestea, BMW 530 dispune și de dotări specifice care adaugă o notă de lux și rafinament. Adaptarea luminilor, asistentul de parcare cu cameră și sistemul de direcție automată sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac din acest model o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul și tehnologiile de ultimă generație.

În ceea ce privește condițiile de finanțare, este important de menționat că BMW 530 trebuie să fie un automobil nou sau second-hand, cu o vechime de maxim 5 ani. În funcție de vechimea acestuia, perioada de finanțare variază între 2 și 5 ani. Astfel, pentru un automobil cu o vechime de 5 ani, se poate opta pentru o perioadă de finanțare de 5 ani, în timp ce pentru un automobil cu o vechime de 9 ani, perioada de finanțare scade la un an.

Este important să menționăm că dotările generale și specifice ale BMW 530 pot varia în funcție de anul de fabricație și opțiunile alese de clienți. Pentru a afla mai multe detalii despre specificațiile exacte și disponibilitatea acestui model, vă recomandăm să contactați dealerul autorizat BMW.

Cu o combinație perfectă între tehnologie avansată, performanță și eleganță, BMW 530 este o alegere excelentă pentru cei care caută un automobil de lux și se interesează de leasing auto sau finanțare. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui automobil nou sau second-hand, acest model vă va oferi o experiență de conducere remarcabilă și avantajoasă.