Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 5 5452022 3.0 394 cp 31.999 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
545
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
31.999 km
Putere motor
394 cp
Cilindree
2.998 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €63.450

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 545 este un automobil de lux, fabricat de renumita marcă BMW în anul 2022. Acest model impresionează prin eleganță și performanță, fiind potrivit atât pentru deplasările zilnice, cât și pentru călătorii lungi.

Dotările generale ale BMW 545 includ o serie de opțiuni moderne și tehnologii avansate care asigură confortul și siguranța pasagerilor. ABS-ul și controlul tracțiunii (ESP) asigură o frânare eficientă și o aderență bună la drum, în timp ce dispozitivul antidemaraj electric oferă o protecție suplimentară împotriva furtului. Sistemul de apelare automată în caz de urgență și avertizarea în caz de accident asigură o reacție promptă în situații critice.

Pentru a facilita conectivitatea, BMW 545 dispune de tehnologie Bluetooth și un sistem de control vocal avansat, permițând utilizatorului să acceseze diverse funcții ale mașinii fără a fi nevoie să își ia mâinile de pe volan. Ceasurile bord digitale, computerul de bord și head-up display-ul oferă informații utile despre traseu, consumul de combustibil și alte date relevante.

Comfortul și luxul sunt asigurate de dotări precum geamurile electrice, jantele de aliaj și scaunele încălzite. Pentru un plus de rafinament, volanul multifuncțional și oglinda retrovizoare cu întunecare automată sunt prevăzute cu piele de înaltă calitate. De asemenea, există și sistem de recunoaștere a semnelor rutiere, încărcare wireless pentru telefon și un sound system de înaltă calitate.

În ceea ce privește dotările specifice, BMW 545 vine cu multiple airbag-uri pentru siguranță sporită în caz de impact. Sistemul de asistență la parcare include o cameră panoramică cu vedere la 360 de grade, precum și sisteme de direcție automată pentru o parcare fără griji. Farurile LED și sistemul de climatizare automat asigură o vizibilitate excelentă și confort termic în orice condiții atmosferice.

Această mașină se încadrează în clasa de emisii Euro6d, respectând cele mai ridicate standarde de poluare.

Pentru a facilita procesul de achiziționare, este posibilă finanțarea în sistem de leasing auto sau prin credit auto extern. Autoutilitare second hand sau auto noi în leasing reprezintă variante viabile pentru a achiziționa o mașină premium. Prin intermediul acestor opțiuni, poți beneficia de un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Condiția prealabilă pentru finanțare este ca mașina să nu fie mai veche de 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina este mai veche, există opțiunea de a o finanța pe 4 ani, 3 ani, 2 ani sau 1 an, în funcție de vârsta acesteia.

Cu BMW 545, te vei bucura de o experiență de conducere premium, beneficiind de cele mai avansate tehnologii și dotări de lux. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să se deplaseze cu stil și confort.