Avans
Rata lunara

BMW Seria 7 750 2019 4.4 Benzină 530 cp 45.800 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
750
Anul fabricatiei
2019
Rulaj
45.800 km
Putere motor
530 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Tractiune
Integrală
Caroserie
Berlină
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €79.730

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW Seria 7 M-Packet xDrive / 750Xi este un automobil de lux care impresionează prin specificațiile și dotările sale impresionante. Cu o tracțiune puternică, 4x4, acesta oferă o manevrabilitate excelentă și performanțe de excepție.

Dotările generale includ o tracțiune 4x4, ceea ce conferă mașinii o aderență sporită și un control excelent pe orice teren.

Dotările specifice includ un asistent de parcare cu cameră de 360 °, care face manevrarea în spații strâmte o sarcină facilă. Interiorul elegant cu material din piele integrală în culoare neagră adaugă o notă de rafinament și confort.

BMW Seria 7 M-Packet xDrive / 750Xi vine și cu o serie impresionantă de dotări suplimentare. Printre acestea se numără un sistem de frânare sport M, un sistem de blocare a șuruburilor de fixare a roților și o cutie de viteze automată sport. De asemenea, este prevăzut cu un afișaj al presiunii în pneuri și o direcție activă integrală pentru o manevrabilitate precisă și un confort de condus sporit.

Această mașină de lux este echipată și cu un pachet Executive Drive Pro, un sistem de alarmă, un sistem de acces confort, uși cu închidere automată soft-close, pachetul sport M și multe altele.

Pe lângă acestea, mașina dispune de un pachet de dotări avansat, inclusiv o cheie BMW Display modernă, un acoperiș panoramic electric, jaluzele pentru geamurile laterale și geamurile spate, geamuri cu protecție solară, scaune climatizate în față, jante electrice reglabile în spate, sistem de încărcare a telefonului wireless prin tehnologie Qi și multe altele.

Cu un sistem audio surround Harman/Kardon, asistență inteligentă în caz de urgență și acces la servicii de conectivitate, această mașină redefinește stilul, performanța și confortul în domeniul automobilelor de lux.

Această mașină este disponibilă pentru finanțare prin mai mulți parteneri, inclusiv IDEA Leasing, TIRIAC Leasing, OTP Leasing, PORSCHE Leasing, UNICREDIT Leasing și BCR Leasing.

Oferim posibilitatea de a comanda mașina dorită prin intermediul PLUS AUTO TRADE.

Pentru a beneficia de finanțare, se necesită un avans de minim 15% și o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani. Masina trebuie să aibă o vechime de maxim 5 ani, astfel încât să poată fi finanțată pe încă 5 ani. Dacă mașina are între 6 și 7 ani, aceasta poate fi finanțată pe o perioadă de maxim 4 ani. Pentru mașinile cu o vechime între 8 și 9 ani, perioada maximă de finanțare este de 3 ani. Dacă mașina are mai mult de 9 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de 2 ani.

Vă invităm să ne contactați pentru mai multe detalii despre acest automobil de lux și opțiunile de finanțare disponibile.