Avans
Rata lunara

BMW Seria 7 7502020 4.4 Benzină 530 cp 18.700 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
750
Anul fabricatiei
2020
Rulaj
18.700 km
Putere motor
530 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €80.536

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

BMW 750 este un model de lux al celebrului producător auto german. Încorporând dotări de ultimă generație și tehnologii avansate, această mașină reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută performanță și lux într-un singur pachet.

Pentru cei care doresc să achiziționeze acest model exclusivist, există diferite opțiuni de finanțare disponibile. Unul dintre cele mai populare moduri de a obține această mașină este prin leasing auto. Leasingul auto oferă posibilitatea de a conduce o mașină nouă, fără a plăti integral prețul de cumpărare.

Cu o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și un avans minim de 15%, leasingul auto este o opțiune flexibilă și convenabilă pentru cei care doresc să conducă un BMW 750. Este important de menționat că această mașină nu trebuie să fie mai veche de 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani.

Această mașină impresionantă vine echipată cu o varietate de dotări generale care asigură confort și siguranță pentru pasageri. Printre acestea se numără sistemul de navigație, sistemul de control al tracțiunii, farurile cu faza lungă fără orbire, scaunele încălzite și ventilate, sistemul de alarmă, monitorul unghi mort și multe altele.

În plus, dotările specifice adăugă o notă de exclusivitate mașinii BMW 750. Acestea includ adaptive cornering lights, airbag-uri față, lateral și altele, asistent de parcare față, faruri laser, tapițerie din piele integrală și multe altele.

Pentru cei care preferă autoturisme second-hand, există și opțiunea de a achiziționa un BMW 750 în acest mod. În acest caz, perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vârsta mașinii. Dacă mașina este mai veche de 6 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de 4 ani. Dacă este mai veche de 7 ani, finanțarea este posibilă pe maximum 3 ani. Dacă este mai veche de 8 ani, mașina poate fi finanțată pe 2 ani, iar dacă este mai veche de 9 ani, aceasta poate fi finanțată doar pe o perioadă de un an.

În concluzie, BMW 750 este un automobil de lux care oferă performanță și confort de neegalat. Prin utilizarea opțiunilor de finanțare precum leasingul auto, este posibil să ai acces la această mașină excepțională, indiferent dacă preferi un model nou sau unul second-hand. Cu un avans minim de 15% și o perioadă maximă de finanțare de 5 ani, obținerea unui BMW 750 devine mai ușoară ca niciodată.