Avans
Rata lunara

BMW Seria 7 7502022 3.0 313 cp 10.235 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
750
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
10.235 km
Putere motor
313 cp
Cilindree
2.998 cmc
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Gri

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €153.422

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Dotări Generale

  • Dotări standard: ABS, Controlul electronic al stabilității (ESP), Asistență la frânarea de urgență, Asistență la schimbarea benzii de rulare, Asistență automată de urgență, Airbag-uri față și laterale, Sistem de alarmă, Sistem de control al tracțiunii, Faruri cu fază lungă fără orbire, Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, Anvelope de vară, Jante de aliaj, Geamuri electrice, Oglinzi laterale electrice și încălzite, Închidere centralizată, Sistem de închidere fără cheie, Hayon portbagaj electric, Faruri cu LED, Proiectoare ceață, Oglinzi laterale pliabile electric, Decor ambiental, Cruise control adaptiv, Scaune încălzite, Scaune ventilate, Scaune cu funcție de masaj, Reglare electrică a scaunelor față și spate, Volan încălzit și îmbrăcat în piele, Suport lombar, Cotieră centrală, Sistem de navigație, Touchscreen, Apple CarPlay și Android Auto, Bluetooth, USB port, Sound system, WLAN/WiFi hotspot, Streaming muzical integrat, Asistent vocal, Asisentă fază lungă, Mod sport, Panou panoramic din sticlă, Monitorizare unghi mort, Recunoaștere a semnelor de circulație, Asistență automată de parcare față și spate, Cameră 360°, Sistem de parcare cu direcție automată, Computer de bord, Ceasuri bord digitale, Oglindă retrovizoare cu întunecare automată, Senzor de ploaie automat, Senzor de lumini, Tapiterie din piele integrală, Material de lux, Separator portbagaj, Plasă de fixare în portbagaj, Asistență la schimbarea benzii de rulare, Suspensie pneumatică, Sistem de asistență pentru oboseală, Sistem de asistență la accident, Sistem de asistență la pornire/oprire automată, Hibrid cu sistem de cuplare.

Dotări Specifice

  • Adaptare lumini: Adaptive cornering lights
  • Conditiție: Vehicul second-hand
  • Culoare interior: Altele
  • Lumini față: Faruri LED
  • Număr uși: Patru sau cinci
  • Sistem climatizare: Climatizare automată, 4 zone

Acest BMW 750 2022 vine echipat cu o gamă extinsă de dotări, atât generale, cât și specifice. Dotările generale includ funcții precum ABS, ESP, airbag-uri frontale și laterale, sistem de alarmă și control al tracțiunii, faruri LED și jante de aliaj. Interfața cu utilizatorul este facilă datorită sistemelor Apple CarPlay și Android Auto, Bluetooth și sistemului de navigație integrat. Confortul este asigurat de scaunele încălzite, ventilate și cu funcție de masaj, toate reglabile electric. Ambientul este îmbunătățit de iluminarea ambientală și de sistemul de sunet. Alte dotări includ asistența automată la parcare, cameră 360°, sistem de monitorizare a unghiului mort, recunoașterea semnelor de circulație și asistența automată de urgență. Se beneficiază și de o gamă de dotări specifice precum adaptarea luminilor în funcție de curbe, faruri LED, climatizare automată și 4 zone și un interior din piele într-o nuanță unică.


Acum puteți achiziționa acest BMW 750 prin intermediul serviciului nostru de leasing. Leasingul auto vă oferă flexibilitatea de a vă bucura de avantajele unei mașini noi în timp ce plățiți în rate lunare accesibile. Pentru a beneficia de leasing auto, este necesar un avans de cel puțin 15% din valoarea mașinii. Perioada de finanțare poate fi cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. În cazul acestui BMW 750, putem oferi o perioadă maximă de finanțare de 5 ani, datorită vârstei sale de un an. Auto second hand în leasing este o soluție atractivă pentru cei care doresc să beneficieze de un vehicul de înaltă calitate, la un preț mai accesibil. Prin intermediul serviciului nostru de leasing, puteți alege dintre o varietate de modele și mărci, inclusiv autoutilitare second hand și mașini noi în leasing. Oferim și servicii de finanțare auto, astfel că puteți opta pentru credit auto sau credit extern pentru a vă achiziționa mașina dorită. Pentru mai multe informații despre leasing automobile sau alte servicii de finanțare, vă rugăm să ne contactați. Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă poate ajuta să găsiți cea mai potrivită soluție pentru nevoile dumneavoastră.