Avans
Rata lunara

BMW Seria 7 7502022 4.4 Benzină 530 cp 6.903 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
750
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
6.903 km
Putere motor
530 cp
Cilindree
4.395 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Negru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €93.787

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca și modelul mașinii este BMW 750, anul de fabricație 2022. Această mașină este disponibilă pentru leasing auto sau finanțare auto. Dacă doriți să achiziționați un autoturism prin intermediul unui leasing auto, vă oferim posibilitatea de a efectua un avans de minimum 15% din valoarea mașinii și de a finanța restul într-o perioadă cuprinsă între 1 și 5 ani.

Dotările generale ale mașinii includ ABS, Android Auto, anvelope de vară, apel automat în caz de urgență, Apple CarPlay, asistență la fază lungă, asistență la pornirea în rampă, asistență la schimbarea benzii, avertizare în caz de accident, avertizare în caz de oboseală, Bluetooth, sistem CD multichanger, ceasuri de bord digitale, computer de bord, control vocal, dispozitiv antidemaraj electric, ESP, faruri cu faza lungă fără orbire, filtru de particule, frânare în caz de urgență, geamuri electrice, hayon portbagaj electric, head up display, husă pentru schiuri, încălzire auxiliară, încărcare telefon wireless, închidere centralizată, intrare fără cheie, sistem ISOFIX pentru scaunele auto, ITP nou, jante de aliaj, lumină ambientală, manual de service, culoare metalică, monitor de unghi mort, monitorizare presiune anvelope, oglindă retrovizoare cu întunecare automată, oglinzi laterale electrice, pachet de iarnă, parbriz încălzit, plafon panoramic din sticlă, proiectoare ceață, rabatare scaun pasager, recunoaștere a semnelor rutiere, reglare electrică a scaunelor, reglare electrică a scaunelor din spate, scaune cu funcție de masaj, scaune încălzite, scaune încălzite în spate, scaune ventilate, senzor de lumini, senzor de ploaie automat, separator portbagaj, servodirecție, set pentru mâini libere, sistem de alarmă, sistem de control al tracțiunii, sistem de control al vitezei, sistem de pornire/oprire automată, sistem de navigație, sistem audio de înaltă calitate, streaming muzical integrat, suport pentru cot, suport lombar, suspensie pneumatică, suspensie sport, touchscreen, tracțiune integrală 4x4, trapă decapotabilă, televizor, port USB, vehicul pentru nefumători, volan cu padele, volan îmbrăcat în piele, volan încălzit, volan multifuncțional, WLAN / WiFi hotspot.

Dotările specifice includ adaptive cornering lights pentru adaptarea luminilor, cameră de bord 360° pentru asistarea la parcare, sistem de direcție automată pentru asistența la parcare, față și spate pentru asistența la parcare, emisie de clasa Euro6d, vehicul second-hand, interior de culoare maro, faruri laser pentru lumini față și tapițerie din piele integrală. Această mașină de leasing auto este potrivită pentru clienții care doresc un automobil de un an.

În ceea ce privește condițiile de finanțare, vă aducem la cunoștință că mașina trebuie să aibă o vechime de maximum 5 ani pentru a putea fi finanțată pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are o vechime de peste 6 ani, se poate finanța doar pe 4 ani. Pentru mașinile mai vechi de 7 ani, perioada maximă de finanțare este de 3 ani. Dacă mașina are o vechime de peste 8 ani, se poate finanța pe o perioadă maximă de 2 ani. În fine, mașinile mai vechi de 9 ani pot fi finanțate doar pe o durată de 1 an.

Pentru mai multe informații și detaliile privind leasingul auto sau finanțarea auto, vă rugăm să ne contactați. Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi soluțiile potrivite în ceea ce privește achiziționarea unei mașini BMW 750 în leasing sau prin intermediul unui credit auto.