Avans
Rata lunara cu TVA

BMW Seria 8 8402022 3.0 Benzină 340 cp 8.713 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
840
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
8.713 km
Putere motor
340 cp
Cilindree
2.998 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Sport
Culoare
Albastru

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €97.597

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Rezultatul este:

Marca BMW și modelul 840 sunt disponibile pentru leasing auto, fiind o opțiune excelentă pentru cei care doresc să conducă un autoturism de lux la un preț avantajos. BMW 840 este un model recent lansat, anul 2022, care aduce îmbunătățiri și inovații în ceea ce privește performanța și tehnologia.

Dotările generale ale BMW 840 includ o gamă largă de opțiuni care asigură un nivel ridicat de confort și siguranță. Printre acestea se numără ABS, Android Auto și Apple CarPlay pentru conectivitate facilă cu dispozitivele mobile, asistență la pornirea în rampă și schimbare de bandă, sistem de alarmă și control vocal. De asemenea, mașina dispune de senzor de ploaie automat și sistem de control al vitezei pentru o experiență de condus mai plăcută și mai sigură.

Dotările specifice ale BMW 840 continuă lista cu caracteristici avansate și elegante. Acestea includ faruri laser și o cameră 360° pentru asistență la parcare și o vizibilitate îmbunătățită, adaptive cruise control pentru o conducere mai relaxată și sistem de climatizare automată cu 4 zone pentru un confort maxim. Interiorul din piele integrală și farurile adaptive cornering lights completează imaginea sofisticată a acestui model.

BMW 840 este disponibil în varianta specifică pentru Germania și se încadrează în standardele de emisii Euro6d, asigurând un nivel redus de poluare. Este important de menționat că aceasta este o mașină second-hand, ceea ce poate reprezenta o opțiune viabilă pentru cei care doresc să achiziționeze un autoturism de lux la un preț mai accesibil.

Pentru a beneficia de leasing auto, perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, cu un avans minim de 15%. Este important de menționat că mașina trebuie să aibă maximum 5 ani vechime pentru a o putea finanța pe o perioadă de 5 ani. În cazul în care mașina are între 6 și 7 ani, perioada de finanțare se reduce la 4 ani, iar pentru mașini mai vechi de 7 ani, perioada de finanțare se reduce la maxim 3 ani. Aceste condiții sunt necesare pentru a asigura o finanțare corespunzătoare și un risc în limitele normale.

În concluzie, BMW 840 este o alegere excelentă pentru cei care doresc să conducă un autoturism de lux, beneficiind de toate dotările și tehnologiile avansate oferite de BMW. Prin intermediul leasingului auto, puteți avea acces la această mașină în condiții avantajoase, beneficiind de un avans minim și o perioadă de finanțare flexibilă. Pentru mai multe informații, vă recomandăm să contactați un consultant specializat în leasing auto.