Avans
Rata lunara cu TVA

BMW M32022 3.0 Benzină 510 cp 23.690 km

Specificatii

Marca
BMW
Model
M3
Anul fabricatiei
2022
Rulaj
23.690 km
Putere motor
510 cp
Cilindree
3.000 cmc
Combustibil
Benzină
Transmisie
Automată
Caroserie
Berlină
Culoare
Galben

Personalizeaza-ti oferta de leasing

Avans leasing (cu TVA): Rata lunara (cu TVA): Pret de vanzare (cu TVA): €87.938

* calculatorul de rate de mai sus este cu caracter informativ

* oferta de mai sus e valabila doar pentru persoane juridice. Pentru persoane fizice, va rugam sa ne contactati

Lasa un mesaj si te vom contacta noi

Descriere

Marca și modelul BMW M3 anul 2022, reprezintă o alegere excelentă pentru cei care sunt în căutarea unei mașini deosebite. Cu o serie de dotări generale și specifice, acest vehicul oferă confort, siguranță și performanță de top.

Printre dotările generale se numără ABS-ul, care asigură frânare sigură și prevenția alunecărilor roților în timpul frânării de urgență. De asemenea, este echipat cu Android Auto și Apple CarPlay, care permit conectarea și utilizarea facilă a telefonului mobil. Apelarea automată în caz de urgență este un alt aspect important al dotărilor generale, oferind un plus de siguranță în caz de accident sau alte situații de urgență.

Asistența fază lungă și asistența schimbare bandă sunt tehnologii avansate prezente pe acest model, care contribuie la un condus mai confortabil și mai sigur. Avertizarea în caz de accident și avertizarea în caz de oboseală sunt funcții esențiale pentru prevenirea și minimizarea riscurilor în timpul deplasărilor.

Conectivitatea Bluetooth permite o comunicare facilă și sigură în timpul condusului, iar computerul de bord oferă informații importante despre consumul de combustibil, distanța parcursă și alte parametri relevanți. Controlul vocal facilitează accesul la diferite funcții ale mașinii, fără a fi necesară utilizarea mâinilor.

Mașina beneficiază de sistemul de alarmă, închidere centralizată și sistem de control al vitezei, asigurând siguranța și confortul în timpul condusului. Sistemul de navigație și touchscreen-ul facilitează orientarea și utilizarea funcțiilor mașinii.

Scaunele încălzite și volanul îmbrăcat în piele adaugă un plus de confort, iar suportul lombar și suportul cot asigură o poziție corectă și confortabilă în timpul condusului. Dotările includ de asemenea senzori de lumini și senzor de ploaie automat, asigurând automatizarea și adaptabilitatea în funcție de condițiile de trafic și vreme.

Acest vehicul BMW M3 anul 2022 este disponibil în leasing auto și poate fi achiziționat cu sistem de finanțare auto. Pentru a beneficia de leasing, este necesar un avans de minim 15%. Perioada maximă de finanțare este cuprinsă între 1 și 5 ani, în funcție de vechimea mașinii. Astfel, mașinile mai vechi de 5 ani pot fi finanțate pe maxim 5 ani, cele mai vechi de 6 ani pe maxim 4 ani, cele mai vechi de 7 ani pe maxim 3 ani, cele mai vechi de 8 ani pe maxim 2 ani, iar cele mai vechi de 9 ani pot fi finanțate doar pe o perioadă de 1 an.

În concluzie, BMW M3 anul 2022 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc un automobil performant, confortabil și sigur. Cu dotări generale și specifice avansate, acest vehicul oferă o experiență de condus deosebită. În plus, opțiunile de leasing auto și finanțare auto facilitează achiziționarea mașinii în funcție de preferințele și posibilitățile fiecărui client.